Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaybedilmis henuz birsey yok, evet CL'ye gidememek hayal kirikligi oldu ama daha ligde 2 hafta yaptik. Lig var, AL'de gruplardan cikip devam etmek varken bu takima transfer yapilmali hele soz konusu oyuncular gidecekse iste Zaha, Dubois, Kohn falan. Yoksa yine beklerde Baris, Berkan ve Kaan falan oynamaya devam eder. Kerem'de formsuz oldugunda yerine adam koyamayiz.

Okan Buruk ne yapar bilemem ama takviye lazim kisaca. O dedigin genclerin hic birini Okan oynatmaz.
Ben de oynatmaya zorlanmalı diye düşünüyorum. Dediğin gibi kaybedilmiş bir şey yok ama sorun transfer ile çözülebilecek bir sorun değil gibi gözüküyor. Normalde ben hocanın gelişime açık olduğunu düşünen biriyim. Geçen sezon ve ondan önceki sezon birçok defada burada da savunmuştum o da sağ olsun bu 2 senede bizi çokça mutlu etti. Ama bu sene başladığından beri Okan hocayı zaman geçtikçe tanıyamaz hale geldim. CL'den elenmesinden ziyade ondan sonra yaptığı açıklamalar asıl umutsuzluk oluşturdu bende. Yoksa her hocanın bir düşüş zamanı olur, takımın doymuşluğu, türbülansa girdiği olur. Hoca şunu deseydi " Sistemimiz bazı şeyleri artık işlemiyor, 2 sene sonuç aldığımız oyun artık vermiyor bu konuda kendimizi güncelleyeceğiz" tarzı bir açıklama yapsaydı o zaman daha umutlu olur ve hocayı desteklemeye devam ederdim.

Haluk Yürekli: "Zaha ve Köhn Galatasaray'dan ayrılıyor. Zaha 1 yıl kiralık + opsiyon yok Lyon'a transfer oluyor maaşının yarısını Galatasaray ödeyecek."

Videolara bakacak olursak Jakobs biraz Boey’u andiriyor

Sakatlik gecmisi ve ozel hayatindan dolayi bizimkilerin soru isaretleri varmis ama Jakobs’un maclarini izleyen var mi
Ben videolara ve geçişlere baktım

Osterwolde’nin daha iyisi gibiydi ama tam maç izlemek lazım, bir de son sezon gerileme yaşadığını söylemişler DK dönemi çok iyimiş.

Ben de oynatmaya zorlanmalı diye düşünüyorum. Dediğin gibi kaybedilmiş bir şey yok ama sorun transfer ile çözülebilecek bir sorun değil gibi gözüküyor. Normalde ben hocanın gelişime açık olduğunu düşünen biriyim. Geçen sezon ve ondan önceki sezon birçok defada burada da savunmuştum o da sağ olsun bu 2 senede bizi çokça mutlu etti. Ama bu sene başladığından beri Okan hocayı zaman geçtikçe tanıyamaz hale geldim. CL'den elenmesinden ziyade ondan sonra yaptığı açıklamalar asıl umutsuzluk oluşturdu bende. Yoksa her hocanın bir düşüş zamanı olur, takımın doymuşluğu, türbülansa girdiği olur. Hoca şunu deseydi " Sistemimiz bazı şeyleri artık işlemiyor, 2 sene sonuç aldığımız oyun artık vermiyor bu konuda kendimizi güncelleyeceğiz" tarzı bir açıklama yapsaydı o zaman daha umutlu olur ve hocayı desteklemeye devam ederdim.
Zorlamakla olmuyor bu isler. O zaman hocayi gonderip yerine baska birini getirmek lazim. Okan Buruk genclere onem vermis olsaydi 2 senede birilerini oynatirdi ama oyle bir gayreti olmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt