Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon çöküş sezonu olur ligi 5.falan bitiririz, seneye Kadro komple yenilenecek, çoğu oyuncunun son senesi, 2022-23 gibi nokta transfetler yapmalıyız, yeni heyecanlar gerekiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncu kadrosu için bir şey diyemem ama idari olarak başkanı, yönetim kurulu, sportif direktörü, teknik ekibi, scout ekibi tamamen yenilenmeli.
Yoksa saman alevi gibi arada bir parlar söneriz sürekli...
Bu büyük dönüşümün başında da Erden Timur gibi bir figür olmalı.

Hala 2.lig topçusuna neden 20 milyon verdik anlamıyorum ? Saraya çok laf etmeyeyim dedim ama son maç beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı, şimdi okan buruk varken çok oyuncuya laf etmek istemiyorum ama çok ağır, çabuk olmayan çok düz bir herif gibi.
Vallaha aldık bitti gitti. Adamın İngiltere piyasası var. İyi bir yönetim ile çok az zarar ile yine gönderilir. Gerçi maaşı yüksek o ihtimalde çok düşük. Okan hoca aklını başına alıp, oyuncunun en iyi performans verebileceği rolde oynatması hayrimiza olacak.

bremen de 3'lü oynuyomuş hep. herifler de para da yoktur, fırsat gelince köhn kasa da olsa alıp koyacaklar işte hemen orta 5'li kanada. transfer dediğin böyle yapılır, az ders alsın baştaki karaborsacılar.

sabır konusunda en rahat kulübüz.

en yakın rakibe 5 kupa fark takmışız

gel gör ki 10 yıldır şampiyon olmamışız gibi bu sezonda şampiyon olmalıyız illa diye çıldırıyor taraftar.

bir yapılanmaya gidilecekse, iyi bi organizasyon işine girilecekse 1 sezon feda edilebilir hiç sorun yok.
Taraftara sallayıp durmayın @Arda Sadi ile

Sabır gösterilecekse o şekilde bir yapılanmaya gösterilir

Senin neredeyse her transferin hemen şimdi kazanmaya yönelik. Geleceğe yatırım için alınan adamların hiçbiri, altyapıdan çıkan hiç kimse doğru düzgün dakika almıyor. Ortada giderek oturan bir oyun anlayışı yok. Bir iki topçu dışında iyiye giden yok

Bununla beraber hem yönetim hem hoca sabredin falan demiyor. Kadromuz çok iyi daha da transfer yapacağız her kupaya talibiz diyorlar aksine. Bütçe de hayvan gibi

Haluk Yürekli: "Okan hoca sezon başında sıcak baksaydı Amrabat transfer edebilirdi belki yüksek maliyetlerden dolayı yapılmamıştır."

Kopenhagda içimizden geçen jelert bize geldi tarık çamdala döndü

İdman yememiş köhn ankaragücü maçında resital sundu sonrası malum

Psgyle sezon başı kampı geçirmemiş icardi ortalığı kasıp kavururken bizde kamp geçiren icardi bacağını havaya kaldıramaz hale geldi

Kamp yapmayan boey tüm sezon takımın en diri en atlet ismiydi

Hiç kamp yapmamış hermosoyla rabiot yarın sahaya çıksın abdülle demirbaydan daha etkin oynarlar

Vallaha aldık bitti gitti. Adamın İngiltere piyasası var. İyi bir yönetim ile çok az zarar ile yine gönderilir. Gerçi maaşı yüksek o ihtimalde çok düşük. Okan hoca aklını başına alıp, oyuncunun en iyi performans verebileceği rolde oynatması hayrimiza olacak.

İlk gelirken yazmıştım, sahada da benzer şeyleri görüyorum, okan hoca saradan verim alacak bir adam değil. Gedsondan inanılmaz verim alırdı mesela, tam onun kalemi, beygir gibi koşar vs

Dursun Özbek rekor oyla seçen, seçmesine vesile olan, sevinen herkes izlesin
Erden Timur'un gidişiyle tek başına tuttuğu tüm dallar tek tek kurudu
Bir de seçim zamanı bu adamın fotoğraflarını ve projelerini reklam olarak kullandı
Dursunun tekrar seçilmesi konusunda Et'nin net hatası var.

çıkıp açık açık konuşup anlatacaktı.

Bugün florya peşkeş çekiliyor diyoruz hepimiz değil mi?

Et zamanında ortada peşkeş çekme gibi bi durum yok diye dursun savundu.

sorun transfer değilmiş demek ki buna transfer yapsan nolur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt