Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.785
- 18.886
- 1.188
Jacobs yanlis transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu kadrosu için bir şey diyemem ama idari olarak başkanı, yönetim kurulu, sportif direktörü, teknik ekibi, scout ekibi tamamen yenilenmeli.Bu sezon çöküş sezonu olur ligi 5.falan bitiririz, seneye Kadro komple yenilenecek, çoğu oyuncunun son senesi, 2022-23 gibi nokta transfetler yapmalıyız, yeni heyecanlar gerekiyor.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama olmuyor. Adam hicbirsey olmamış gibi davraniyor. Tribün bastıracak anca öyle giderO zaten olmalı dedem
alkoli bırakıp namaza başlasa?Jacobs yanlis transfer
Vallaha aldık bitti gitti. Adamın İngiltere piyasası var. İyi bir yönetim ile çok az zarar ile yine gönderilir. Gerçi maaşı yüksek o ihtimalde çok düşük. Okan hoca aklını başına alıp, oyuncunun en iyi performans verebileceği rolde oynatması hayrimiza olacak.Hala 2.lig topçusuna neden 20 milyon verdik anlamıyorum ? Saraya çok laf etmeyeyim dedim ama son maç beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı, şimdi okan buruk varken çok oyuncuya laf etmek istemiyorum ama çok ağır, çabuk olmayan çok düz bir herif gibi.
Bunlardan doğru transfer beklenmez zaten, son 2 yıldır yaptıkları her transfer yanlış.Jacobs yanlis transfer
Taraftara sallayıp durmayın @Arda Sadi ilesabır konusunda en rahat kulübüz.
en yakın rakibe 5 kupa fark takmışız
gel gör ki 10 yıldır şampiyon olmamışız gibi bu sezonda şampiyon olmalıyız illa diye çıldırıyor taraftar.
bir yapılanmaya gidilecekse, iyi bi organizasyon işine girilecekse 1 sezon feda edilebilir hiç sorun yok.
Apoyu'da göndermeyip 3-4-2-1 oynayalım.Apoyu gönderip nelsson davinson hermoso yapalım bari 3 lü içinde ideal olur.
Hangi transferi doğru kiJacobs yanlis transfer
kesinlikle bu paraları edecek yetenekte bi oyuncu değil dümdüz savaşçı ortasaha yavHaluk Yürekli: "Fenerbahçe Amrabat'ı transfer etti, kiralık ve zorunlu opsiyonla aldılar. 2 m euro kiralama + 13.5 m euro zorunlu opsiyon ve 5 m euro maaşı varmış."
Vallaha aldık bitti gitti. Adamın İngiltere piyasası var. İyi bir yönetim ile çok az zarar ile yine gönderilir. Gerçi maaşı yüksek o ihtimalde çok düşük. Okan hoca aklını başına alıp, oyuncunun en iyi performans verebileceği rolde oynatması hayrimiza olacak.
Dursunun tekrar seçilmesi konusunda Et'nin net hatası var.Dursun Özbek rekor oyla seçen, seçmesine vesile olan, sevinen herkes izlesin
Erden Timur'un gidişiyle tek başına tuttuğu tüm dallar tek tek kurudu
Bir de seçim zamanı bu adamın fotoğraflarını ve projelerini reklam olarak kullandı