Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına biri bana Floryada hangi yöneticimiz sorumlu olduğunu söylesin.
İbrahim Hatipoğlumu? Sizce yabıncılar bunun dediklerinimi dinlicek?

Maaşlar geç yatmıyorsa adımı değiştiririm
Geçen sene Erden Timur kendi cebinden veriyordu maaşlar geciktiğinde diye biliyorum. Bu sene kim veriyor?

Zaha gidiyorsa kerem yedek olarak kalmalı, belki kendini bulur yine

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arias bayağı çalışkan bi adam knk. dediğin özellikler de mevcut ama 13-14M gibi rakamlar çok çok uçuk

+ bunun da boyu kısa arkadaş. yeter yaw Ekli dosyayı görüntüle 259043

Izlemedim daha önce ama sofascore da gördügüm kadariyla merkez özelligi de varmis o bölge de oynamis milli takiminda

Merkeze girebiliyorsa ve oynuyorsa topun degerini biliyordur diye düsünüyorum senin de belirttigin gibi

Sadece rafa silvayı alsaydık yeterdi sadece .Ortadan dirnlşng yapma adam geçen süper pas atan rakibin dengesi bozan bir adam tek başına bizi Cl ye atardı

Benim anlamadigim ligde 2'de 2 basladiktan sonra bile ligi cope atmaya hevesli oldu herkes. Yani umuttur bir insani yasatan diyoruz. Ligden kopmadik, niye hedefsiz kalmisiz gibi davraniliyor? Al'de ise toplayabildigimiz kadar puan toplamaliyiz ki UEFA Kulupler siralamasinda yukarilara tirmanalim. Pes etmek bize yakismaz. Daha bitmis bir sey yok. Sampiyonlar Ligi maci hayal kirikligi oldu ama sezon da batti gitti diye davranmaya gerek yok. Taraftar simdiden pes ederse zaten asil o zaman sezonu kapatip gidelim.

Tabii takim ve Okan hoca da oynayacaklari ve oynatacaklari oyunla bizlere tekrar umut asilamali. Onlara cok buyuk gorev dusuyor.
Hocam ligten kopulmadi lakin her an tepe taklak olabilecek bir konumdayoz. Taraftar olarak bazen bir çok şeyi hissedebiliyorum. Şu anda bu şekilde bir hava var. Okan hoca da hiç iyi durumda değil. Okan hoca iyi halde olsa full konsantre olalim ama şu anda mümkün degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt