Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumbaraya attıkları 56 milyonla bi rabiot hamlesi gelir mi son günlerde

iyice sapıtma durumu.. isim değişikliği ile herşey değişecek değil mi? bu gelenler gidenlerden çok daha iyi performans gösterecek değil mi.. topu topu 3 transfer yapacaktın.. amrabat-doue-rafa alıp elindekileri de çöp etmeseydin yeterdi..

Bu seneyi geri döndürebilcek tek bir isim var medyada adı geçenlerden oda rabiot bir ihtimal onu alırsak işler değişir ama bu adamlar beceremezler onu almayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam ligten kopulmadi lakin her an tepe taklak olabilecek bir konumdayoz. Taraftar olarak bazen bir çok şeyi hissedebiliyorum. Şu anda bu şekilde bir hava var. Okan hoca da hiç iyi durumda değil. Okan hoca iyi halde olsa full konsantre olalim ama şu anda mümkün degil
Bence taraftarin bu reaksiyonu da takimi pek ileri goturmeyecek. Oyle bi reaksiyon geldi ki takimda herkes her an, "Sokarim, salla gitsin, baslarim taraftarina da" diyecek bir ruh hali var gibi.

Kimse itidalli degil. @Alper Altun admini bu sogukkanliligindan dolayi severim mesela.

Ben belki de yasin getirdigi olgunluktan veya futbolu hayatinin 1 numarali olayi olmaktan cikarmis olmaktan dolayi durumlari sakince izleyen kesimdenim su anda. Zaten sinir stres sagligima yaramaz ve futbol icin degmez de.

Su andaki futbol bana zevk vermiyor ama stres de vermesini istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt