Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bi mucize olsa da rabiot’u alsak

Torreira-Rabiot-Sara

mükemmel olur be.

1f88b86e597f6f7648186d9bbe34afa6.jpg

@Savaş Barış Tansel abiden 1 duyum aldım ben kanks yav :D Twitter Ses Odası'nda Fatih hoca ikna edilebilir tarzı 1 şey söyledi.Hoca hocalığa devam etmek istiyomuş tarzında 1 şey söyledi ama şu anda Okan'ı gönderme niyeti yokmuş yönetimin.Fb Maç'ı belirler dedi hoca değişikliğini..

Sağa Doue almış olsak iki beki ciddi atletik yapmış oluyorduk kısmet değilmiş demek

@Savaş Barış Tansel abiden 1 duyum aldım ben kanks yav :D Twitter Ses Odası'nda Fatih hoca ikna edilebilir tarzı 1 şey söyledi.Hoca hocalığa devam etmek istiyomuş tarzında 1 şey söyledi ama şu anda Okan'ı gönderme niyeti yokmuş yönetimin.Fb Maç'ı belirler dedi hoca değişikliğini..
FT

Sol bek, kanat ve stoper lazımdı sol bek tamam. Abdülkerim ile yolları ayırıp stopere de hermoso güzel olur. Ziyechden çıkıp kanatta alırsak tamamdır. Bir zahmet hoca Avrupa'da en az çeyrek, ligi de alsın.

Sol bek, kanat ve stoper lazımdı sol bek tamam. Abdülkerim ile yolları ayırıp stopere de hermoso güzel olur. Ziyechden çıkıp kanatta alırsak tamamdır. Bir zahmet hoca Avrupa'da en az çeyrek, ligi de alsın.
avrupa'da en az çeyrek ney len :d

kokoreç mi yaptırıyoruz :ddd

Az önceki uzun mesajımda çizdiğim şu düzende mesela:

----------------Icardi------------------
----------Barış---------Ziyech---------
Jacobs----Torreira---Sara-------Jelert
-----Hermoso-Nelsson-Davinson----

Hani bizde rakip oyun kurarken Icardi ve Mertens stoperlere bir nebze pas açısını kapayarak basıyor. Arkalarında da asıl presi Torreira öne çıkarak yapıyor ya...

Bunda da Icardi-Ziyech stoperlere bassın. Torreira'nın öne gelerek yaptığı işi de Barış yapsın işte. 6 numaraya da o bassın...

Karşılarken 3-4-1-2... Hücuma geçince 3-4-2-1 gibi işte...

Avrupa Ligi'ndeki takımlara baktım da... Hoca orta sahayı sadece Torreira-Sara'dan kurmaya devam ederse ve hatta daha kötüsü üstüne ofansif bekler oynatıp en ileri gönderip + çift santrafor olayına girerse, lig turundan üst tura geçmek bile çok zor...

avrupa'da en az çeyrek ney len :d

kokoreç mi yaptırıyoruz :ddd
Şu maaş bütçesine avrupa Ligi'nde en az çeyrek göremiyorsan, bütçeyi yüzde 80 düşür zaten. Yani bu işi kulüp olarak başaramadığını ve harcanan paranın çöp olduğunu gösterir. Şampiyonlar liginden takımda gelmeyecek, bir zahmet Mart ayını gorelim en kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt