Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Benim sol bek adayım victor kristensen idi. Keşke o olsaydı gerçek bir dörtlü defans beki. Jakops manocada pek tutunamamis maalesef. Aldığı süre kararlı değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÇekipJakobs da "k" ile yazılıyormuş. İki saattir Jacobs yazıyorum, kahve markasından alışkanlık...
jelert için ne düşünüyorsun?Jakobs da "k" ile yazılıyormuş. İki saattir Jacobs yazıyorum, kahve markasından alışkanlık...
Bırak üst turu filan, bu saçmalıklara devam ederse kepaze skorlar kaçınılmaz olur. Hatta artırıyorum, süper ligde birkaç yenilgiyle yolların ayrılması da uzak ihtimal değildir.Avrupa Ligi'ndeki takımlara baktım da... Hoca orta sahayı sadece Torreira-Sara'dan kurmaya devam ederse ve hatta daha kötüsü üstüne ofansif bekler oynatıp en ileri gönderip + çift santrafor olayına girerse, lig turundan üst tura geçmek bile çok zor...
jelert için ne düşünüyorsun?
benim tüm hevesimi kıran hamle o oldu ya. o kadar yatırım yapıp gönül rahatlığı ile ilk onbire yazamıyoruz bile.
az daha bütçe arttırılıp aaron wan bisakka alınırmış gayet. (tabii oyuncuyu ikna edebilecek kapasitede bir yönetimin olduğu bir versiyonda)
Bırak üst turu filan, bu saçmalıklara devam ederse kepaze skorlar kaçınılmaz olur. Hatta artırıyorum, süper ligde birkaç yenilgiyle yolların ayrılması da uzak ihtimal değildir.
Üstelik 10a temmuzda alabilirdinHerifler jakobs gibi birini 10m zotunlu opsiyonla bize paketledi
Biz de gittik zaha gibi birini beleşe kiralayıp maaşının da yarısını ödiyicez
Yapacağınız işi
Şu kadar para harcandı. Şu pahalı şu bilmem ne falan demeyin. Camia 2 gündür komadaydı. Umutsuz, üzerine ölü toprağı atılmış. Bu şok transferler lazımdı. Çok iyi hamleler geliyor. Skorer forvet arkası çok önemli bizde. O yüzden 10 numara ya evet.bir kanat oyuncusu alınacak. Kuleler ateşe verildi. Umut yeniden yeşerdi
Beşinci günün şafağı doğuya bakin. Rabiot görünecek... Korkmayın yeniden başlıyoruz