Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim sol bek adayım victor kristensen idi. Keşke o olsaydı gerçek bir dörtlü defans beki. Jakops manocada pek tutunamamis maalesef. Aldığı süre kararlı değil.

Muslera
Jelert davinson hermoso Jacobs
Torreira sara
Barış mertens transfer
Icardi

Kaan, bast, kerem, demirbay, Berkan, nelsson gibi sahaya direkt atacağın isimlerde var rotasyonda. Yani sakatlık vb bahane de boş bahane olacağı için bir şeyler yapalım.

Jakobs da "k" ile yazılıyormuş. İki saattir Jacobs yazıyorum, kahve markasından alışkanlık...
jelert için ne düşünüyorsun?

benim tüm hevesimi kıran hamle o oldu ya. o kadar yatırım yapıp gönül rahatlığı ile ilk onbire yazamıyoruz bile.

az daha bütçe arttırılıp aaron wan bisakka alınırmış gayet. (tabii oyuncuyu ikna edebilecek kapasitede bir yönetimin olduğu bir versiyonda)

Avrupa Ligi'ndeki takımlara baktım da... Hoca orta sahayı sadece Torreira-Sara'dan kurmaya devam ederse ve hatta daha kötüsü üstüne ofansif bekler oynatıp en ileri gönderip + çift santrafor olayına girerse, lig turundan üst tura geçmek bile çok zor...
Bırak üst turu filan, bu saçmalıklara devam ederse kepaze skorlar kaçınılmaz olur. Hatta artırıyorum, süper ligde birkaç yenilgiyle yolların ayrılması da uzak ihtimal değildir.

jelert için ne düşünüyorsun?

benim tüm hevesimi kıran hamle o oldu ya. o kadar yatırım yapıp gönül rahatlığı ile ilk onbire yazamıyoruz bile.

az daha bütçe arttırılıp aaron wan bisakka alınırmış gayet. (tabii oyuncuyu ikna edebilecek kapasitede bir yönetimin olduğu bir versiyonda)

Pek iyi görünmediği doğru ama henüz doğru dürüst bir şey oynayan bir takımda göremedik kendisini. Bunlar sistem oyuncuları. Şu an biraz fazla sudan çıkmış balık modunda bence. Yani hocanın şu orta sahayı boşaltmak için her haltı yapan sisteminde ne kadar oturtabiliriz bilmem ama bu sezonda bir taşlar yerine oturtunca daha iyi görünecektir. En kötü ihtimalde iyi bir Linnes performansı bekliyorum ben hala. Ama ben oyunculardan biraz ümidi zor keserim. Köhn de mesela abarttığımız kadar yerin dibine sokulacak oyuncu değildi gibi geliyor, belki gerçekten yetersizdi bizim için (hele şu kadro ve sistemde dörtlünün sol beki olmaya hiç uygun değildi) o ayrı ama bu kaotik düzenimizde olduğundan da kötü görünüyor böyle oyuncular...

Bırak üst turu filan, bu saçmalıklara devam ederse kepaze skorlar kaçınılmaz olur. Hatta artırıyorum, süper ligde birkaç yenilgiyle yolların ayrılması da uzak ihtimal değildir.

Katılıyorum. Yani YB maçındaki hem orta saha Torreira-Sara, hem iki bek de ofansif ve ileri çıkan, hem çift santrafor, hem Torreira önde basmaya devam vs planıyla MAÇA BAŞLAYACAĞINI SANMIYORUM ama skor olarak geriye düşünce son yarım saat bile bunları yapmaya devam ederse Beşiktaş maçına benzer şeyler yaşamaya devam edebiliriz... İlle maça öyle başlaması gerekmiyor yani...

Şu kadar para harcandı. Şu pahalı şu bilmem ne falan demeyin. Camia 2 gündür komadaydı. Umutsuz, üzerine ölü toprağı atılmış. Bu şok transferler lazımdı. Çok iyi hamleler geliyor. Skorer forvet arkası çok önemli bizde. O yüzden 10 numara ya evet.bir kanat oyuncusu alınacak. Kuleler ateşe verildi. Umut yeniden yeşerdi

Beşinci günün şafağı doğuya bakin. Rabiot görünecek... Korkmayın yeniden başlıyoruz

GSC’ye hoşgeldiniz Dursun bey

bugün herhalde Avrupa’da transfer dönemi kapanıyor. Transferden sorumlu kim varsa önümüzdeki 3-4 gün gidip chelsea’nin kapısında kamp kursun.

Sabahın köründe gözümü açtım jalops 10 m haberi gördüm eğer öyleyse bu imzayı atan malum arkadas kimse komisyon indirmememiş olma ihtimali.yok samimi söylüyorum hemde 3 4 m komisyon . 10 m vereceksen git de cuyperi al yada git fenerin ilgilendiği İngiliz çocuğu al . Eğer 10 m ise kesinlikle bunda bir şey vardır

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 m verip jakops alan takım samimi söylüyorum kayyum atanıp incelenmeli her kuruşu. İnanılmaz bir olay bu umarım yalandır . De cuyper için 12 m istiyordu gidin onu alın beceriksiz herifler olarak kalın adınız hırsıza çıkmasın

Okan buruk için son kurşun artık takımı toparlarsa 3-4 maça derbiyide kazanırsa o zaman bi ivme yakalar taraftarı bir nebze yanına çeker bu kadar adamı yollayıp 3-4 transfer daha yapıp bi halt olmazsa direk yolcu olur

Beyefendi ligde şampiyon olacak diye sol bek rotasyonu için 20 m para harcadık ısrarla aynı profile gidiyoruz köhn bu jakobstan bir gram aşağıda oyuncu değil ve 10 veriyoruz. Okan hocam stoper tandemin 10 m maaş alacak iki beke 20 m bonservis verilecek ve sadece şampiyon olmak için kimin içi el veriyor kim onay veriyorsa onun vicdanı yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt