Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.827
- 13.805
- 1.498
Ulan bu kadar adam aldınız sok kurşunuda rabiota sıkın çıkarsak tam çıkarız batarsak tam batarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakobsa 10 m vermesinler gidip rabiot alsınlar 1 senelik versinler adama o parayı ona bile razıyım en azından 1 sene ortasaha izleriz adam akıllıUlan bu kadar adam aldınız sok kurşunuda rabiota sıkın çıkarsak tam çıkarız batarsak tam batarız
Bizim amrabat baya baya teknikti hocam Şuan olsa ilk 11 e yazarım ben keremden falan iyiydi omou’nun kabız oyunu daha da kabızlaşacak. inan bana ayağı falan bizdeki amrabattan da kötü. mbappeye çift dalması hariç bir tane güzel işi yok.
tamamen menajer işi.
Yok abi ben zeki adam istemiyorum rakibi gücüyle hızıyla bozacak adamlar lazım bu takımın zeka ile işi yok koştur koştur oyunu oynuyoruz pres yapıyoruz bize dümdüz hızlı sert adamlar lazım zeki icardi yeterBi tane güreşçimiz var biraz zeki adam lazım.
hahahahha bencedetransferler resmilesmeden cöp gibi ifadeler kullanalim

turist oliveirada hala duruyoDubois'in yanında Köhn de gidiyorsa bunların 2 bek alması lazım![]()
Dubois'in yanında Köhn de gidiyorsa bunların 2 bek alması lazım![]()
baskanim güzel insan
katılıyorumburda kerem’in sütten çıkma ak kaşık gibi bir hali var. yönetim çok suçlu ama kerem de suçsuz değil.
torrent senesinden beri sene sonu twitlerine falan bakın hepsinde ayrılacak oyuncu kıvamında mesajlar. bu sene okan hocanın da belirttiği gibi ayrılmak yönünde talebi olmuş.
kaptanlık konusu çok tartışıldı ama sen kulüp için sezonun en önemli maçında ortalık bu kadar karışıkken ilk maç yenildikten sonra kaptanlıkla ilgili açıklama yapıp ortalığı daha da karıştırmasan da olurdu. neyin gazına geldin mesela ikinci young boys maçını beklesen de ortalık karışmasa ne olacaktı. bir de röportajda sorarlar cevap verirsin anlıyorum ama öylede değil bir anda 2 paragraflık açıklama atıyosun abartı bir iş maalesef.
kaptanlığı almalarını o zaman ben de eleştiririm. ama kaptan olacak adama yakışacak bir zamanlama değildi.
yönetim kötü niyetli herkes farkında o maça özel berkan sana bantı vermeyi unutmuşta olabilirdi kaptan olmayınca bişey mi değişti.
kalmasını istediklerini de düşünmüyorum ama kalmasını isteselerdi de bu kadar gitmek için yırtınan uçana kaçana trip atan adamın önünü açmak için bir kulüple görüşebilirlerdi.
yönetim kötü niyetli ama kerem de bu kadar dünyaları kazanan adamlarsınız bu kadar sürekli gündemde olup isyan etmesen de olur yani.
keremden biz 10m begenmiyoruz, chiesa 13m liverpoola transfer oluyor.
nerde yanlis var acaba![]()