Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar para harciyorlarsa madem orta saha Rabiot aşağısı beni kesmez madem ya herro yaptınız

Bu arada maliyetinden bağımsız söylüyorum: Ben bu Sara'yı hiç beğenmedim. Yazık paralara... Berkan bence Sara'dan daha faydalı oynuyor. Hatta Demirbay bile daha iyi.

Hermoso iyi olabilirde bir stopere Rafa Silva parası vermek mantıklı değil. O kadar para veriyorduk madem R.Silvayı alsaydık oyunu skoru değiştirecek adam almış olurduk. CLden elenince ayarlarımız iyice bozuldu sanırım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chisa parasına yedek bek alıyoruz . Monoca tarihinin en iyi transfer başarılarından birisidir bu adamlar mbappe 150 m ye sattı ama ederine sattı bu adamı 6m ye aldılar kimse istemedi satamadılar sonra 1 m lik adamı 10 m ye sattılar gerçekten inanılmaz bir başarı bu bizden kim bu transfere imza atmışsa o yediği paralar çıksın ondan inşallah . Köhn kadar futbolcu bu arkadas eğer 3 m ye gelirse o paraya olur idare eder derim

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otavio laf atılacak bir adam değil, 8-10, kanat oynar hem tempoludur hem teknik.

Kiralık miralık nasıl olacaksa alınır, ha gidip Arias malına 15 verelim diyen varsa onun da aklına edeyim.
10 m jobobsa veriyorlar ... jakobsa 10 m verildiği görsem ve oyuncumu Galatasaraya satacak olsam jhon arias mesela ; ederi 10 ise 30 dan kapıyı açarım. Konu iyi oyunculara gitmemiz yeterli yetersiz olmaları değil konu tamamen maliyetler . Otavio olursa seviye atlatır

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otavio laf atılacak bir adam değil, 8-10, kanat oynar hem tempoludur hem teknik.

Kiralık miralık nasıl olacaksa alınır, ha gidip Arias malına 15 verelim diyen varsa onun da aklına edeyim.
Doue yi 2 ay alamayan ikizlerin Otavio yu alabileceklerine hiç ihtimal vermiyorum. Otavio nun geldiği yerde Rafa nın esamesi okunmaz.

ya ne anlatiyorsunuz 1 aydir ugrastiklari adam jakobs onu da kiralik alabiliyorlar millet bizimle dalga geciyor

sacm sapan bir sol bek alip kapatacaklar transferi

Kim ne derse desin çok geniş ve çok kaliteli bir kadromuz olacak. Keşke şunu Young Boys öncesi tamamlayabilseydik de bu durumlara düşmeseydik ne diyeyim.
20240830_092943.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçi Okan onun da ağzına sıçar. Ağzına sıçmadığı adam kalmadı takımda, herkesin defoları gözüküyor bu boktan, ne idüğü belirsiz sistemi yüzünden.

Takımın en iyisi Icardi hala idman temposunda oynarken kendinden 4 yaş büyük Ciro sahada basmadık yer bırakmıyor, yardımcıları zaten rezalet, kendisinden beter.

İşi gücü izin verip dinlendirmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt