Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.689
- 14.542
- 2.623
Takımın eksiği orta sahaya fiziği ile dinamizmi ile direnç katacak biri ama öyle profilde bir oyuncunun esamesi bile okunmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumlarınızı titizlikle takip ediyorum adminim. Önünüzde saygıyla eğiliyorumOtavio laf atılacak bir adam değil, 8-10, kanat oynar hem tempoludur hem teknik.
Kiralık miralık nasıl olacaksa alınır, ha gidip Arias malına 15 verelim diyen varsa onun da aklına edeyim.
Kim ulan o üyeBu Jelert için Danimarkalı Ferdi, topla çıkıyor falan diye kafa açıp duranlar kimlerdi
Çıkıp söylesin ben dedim diye de ona göre davranalım bundan sonra.
Vasat hoca oldugundan buyuk ihtimal.Edin Terzic kendi isteği ile mi kulüpsüz bekliyor ? yoksa maaşı vs dolayı mı tercih edilmiyor acaba Avrupa pazarında ?
Yağlara zam gelmişYorumlarınızı titizlikle takip ediyorum adminim. Önünüzde saygıyla eğiliyorum
İyi forumlar adminim
@Keramettin TANRIVERDİ hani belki görmezsiniz mention da atayım da size olan sevgimi saygımı görün adminim
@Keramettin TANRIVERDİ admininle aramızdaki sevgi ve özellikle saygı bağını bırak zam über enflasyon bile etkileyemez. Zam ne ki?Yağlara zam gelmiş
Saygılar adminimHem yönetimden hem de teknik heyetten iğreniyorum artık.