Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın eksiği orta sahaya fiziği ile dinamizmi ile direnç katacak biri ama öyle profilde bir oyuncunun esamesi bile okunmuyor.

15 m ye boeyi satmak isteyen zihniyetle jakobsa 10 m veren zihniyet aynı zihniyet inanılmaz bir akıl tutulması

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

El nesyri - 19.5m euro
Çağlar - 8.5m euro
Maximim- kiralik 8m euro
Oğuz aydın- 6m euro
Levent mercan - 2m euro
Amrabat- bonuslarla 18m euro

62m euro harcadilar sadece bonservise

Edin Terzic kendi isteği ile mi kulüpsüz bekliyor ? yoksa maaşı vs dolayı mı tercih edilmiyor acaba Avrupa pazarında ?

Otavio laf atılacak bir adam değil, 8-10, kanat oynar hem tempoludur hem teknik.

Kiralık miralık nasıl olacaksa alınır, ha gidip Arias malına 15 verelim diyen varsa onun da aklına edeyim.
Yorumlarınızı titizlikle takip ediyorum adminim. Önünüzde saygıyla eğiliyorum
İyi forumlar adminim
@Keramettin TANRIVERDİ hani belki görmezsiniz mention da atayım da size olan sevgimi saygımı görün adminim

Kulübü soyuyorlar resmen. İki bek oyuncusuna 20 milyon. Ne olduğu belli olmayan 25 yaşında ki orta saha oyuncusuna 20 milyon.

Stoper tandemine düşünülen 2 oyuncuya 8-9 milyon toplam maaş.

Bide Brezilya'dan hiç çıkmamış 26 yaşındaki kanat oyuncusuna +10 konuşuluyor.

Max 2 seneye feda sezonu yaşarız.

Anthony Martial hala bostaymis. herif daha 28 yasinda. Bugün transfer olmazsa yolu tr ligine dusebilir diye dusunuyorum

Çok mu zordu be transfer dönemi başında adam gibi 8 numara, 10 numara ve sağ / sol bek almak. Bunlar yerine ne vereceği belirsiz Sara,Jelert ve Jacobs'a 40 milyon parayı gömmek ihanetten de öte bir şey.

Şampiyonlr ligine gidemedikten ve Okan oyun kibirine esir olduktan sonra kim gelirse gelsin 2 ay içinde çöp olarak görünecek.

Benim anlamadigim konu biz elimizdeki istemedimiz oyuncuyu kiralik gönderince zorunlu alim olmuyor, ama biz bir oyuncu kiralik getirirsek hemen zorunlu alim sarti koyuyorlar, sen istemedigin oyuncu elinden cikariyorsan onlarda aynisini yapiyor biz enayimiyiz?

Ekibimizin 12 kişiyle sahaya çıkmasına vesile olacak bir oyuncu gelecek mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha sezon basi

hocamizin yaninda olalim derim

15-16. haftaya dogru baktik kotu gidiyoruz yapariz agir elestiriyi

simdiden yipratmaya gerek yok hoca ve oyuncu grubunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt