Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber akışını görmeyim diye bi 2 saat uyudum uyandım yine jokobs 10 m ye geldi diyorlar. İki yakanız bir araya gelmesin soydunuz komisyonlarla Galatasarayı .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın ne oynatmak istediğini anlayamamışsınız! O dediğin top çalan, top süren Gedson tarzı orta sahayı alırsak sahaya 12 kişi çıkarız!

Benim anladığım kadarıyla O.Hoca net olarak Başakşehir takımında şampiyon olduğu diziliş ve oyuncu profilini bize uyarlamak istiyor:
Volkan
Çaisara Skirtel Epirianu Clisy
Mahmut İrfancan
Visca Crivelli
Mossoro
Demba ba

Bu dizilişte de top çalan, top süren oyuncu yok. Karşılama işi Mahmut(Torera), oyun kurma İrfancan(Demirtay, Sara, Oliviera) ,ilerde pres 1.65'lik Mossoro(Mertens) kenarda çizgiye basan sağ ayaklı Visca(Rasica, Bariş) klasik 9 numara Demba Ba(İcardi) ve sol kenarda ikinci forvet gibi Crivelli(Kerem ya da oraya transfer düşünülüyordur kesinlikle.)

Defans kurgusunda da tempo yapacak, pas opsiyonu olacak bekler Çaisara(Boey,Jelert,Barış)ve Clisy(???,Berkan)var. Stoperde de uzun boylu, yüksek topları karşılayacak Skertel(Davinson, Nelson) ve sol ayaklı oyun kurucu stoper Epirianu (Abdülkerim) var.

Halihazırda bu anlayışa göre sol bek Jacobs ve Abdülkerim'in iyisi Hermoso transfer ediliyor belli ki. Kanat için de ya Visca tarzı Otavio alınıp Bariş ,Crivelli gibi oynatılır ya da Sassuolo'daki kanat alınıp Kerem'in yerine konur.

Peki Okan Hoca bu kadroyla Başakşehir'de ne yaptı, ilk sene şampiyon olup ikinci sene gerekli revizyonu yapamayınca dip yaptı ve kovuldu. Çünkü kadro daha da yaşlandı daha da fazla sakatlık yaşadı daha da fazla rakipleri önlem aldı.

Gelgelelim bizdeki EN BÜYÜK HATAYA:Hoca bugün benim ne oynatmak istediğimi anlamıyorsunuz, kendi kafanıza göre takım kurup sahaya 12 kişi çıkarıyorsunuz derken "geçen sezon alınıp sistemine uymayan isimler için(Zaha,Ziyech,Ndonbele,Tete vb.)Erdem Timur'a aynı sözü söylemiş midir? Yoksa transfer ona rağmen mi yapılmıştır?Esasen geçen sezon ki yanlış transferlerin bedeli şimdi mi ödenmektedir?

Finalde Okan Hoca her şeye rağmen yine eskilerle şampiyon yapıp esas revizyonu şimdi yapmak istiyor. Geç kalmış olsak da doğrusu budur. Hocaya inanç yoksa zaten transferin anlamı yoktur. Hatası çoktur lakin kredisi vardır. Yeter ki biz değişimi, dönüşümü sağlıklı bir şekilde tamamlayalım, sancısız bir revizyon(Kayıpları minvalde düşünelim.)olmazdı zaten.
Torera, Mahmut gibi 6 numara oynasa dediğin doğru, Sarayı geride bırakıp ileri gidiyor, geri koşu yapmıyor. Yediğimiz gole bakın Demirbay 60 metre adamı kovalarken Torera rakip cezasahasında yürümekle meşgul. Milletin 6 nunara istemesinin sebebi birazda geride rakibi karşılayacak bir adam olmaması. Torera yüzünden Sara da ileri çıkamıyor sürekki getide adam kovalamakla meşgul. Bu oyun sisteminde oynayacaksak Torera ve Sara prese ileti gidecekse arkada süpürücü bir 6 numara şart yoksa geçiş yemeye devam ederiz.

Hislerim beni yanıltmaz celal
Yaniliyorsun Samet. 1 ay oldu üyelik. Ilk girdim, biri 500tl borc takmis Hamza misin borcumu ver dedi. Biri 'kimlerdensin' deyip durdu. Simdi de Aziz. Abi farkında misiniz bilmiyorum ama çeyrek asırlık bir forumun uyelerisiniz. Insan insana benzer yani :) Bu arada ben Celal, harbiden bak :)

ayrılık haberi çikıldau imiş. ulan bir de gizem yapıyorlar "ayrılık haberi! birazdan!" vs diye. haberi yapılmasa kim ne diyecek?

zuhahaha serdar kelleci nasıl da övmüştü bunu gelmeden? :d dedim hagi'yi gençleştirdiler gs'a geri getiriyorlar herhalde :ddd
İsmi ilk çıktığında asker10 yeni hagi diye tapıyodu herkes çıkıldaoya

Sakın almayın diyen tek kişiydim

Ekim gibi takım dağılır. Dursun okanı gönderir. Boştaki bi ihtiyarı getirir. Para alamadığını açıklayan yabancılar antrenmana çıkmaz sonra maçlara çıkmazlar Şubat gibi kongreye gidilir lig biter ve gelecek 5 sene bu yıl Harcanan paralar yüzünden çerçöp oyuncular ile debelenip dururuz

Sanki bu dönem adı geçmişti. Araplar 9 milyon'a almış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt