Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torera, Mahmut gibi 6 numara oynasa dediğin doğru, Sarayı geride bırakıp ileri gidiyor, geri koşu yapmıyor. Yediğimiz gole bakın Demirbay 60 metre adamı kovalarken Torera rakip cezasahasında yürümekle meşgul. Milletin 6 nunara istemesinin sebebi birazda geride rakibi karşılayacak bir adam olmaması. Torera yüzünden Sara da ileri çıkamıyor sürekki getide adam kovalamakla meşgul. Bu oyun sisteminde oynayacaksak Torera ve Sara prese ileti gidecekse arkada süpürücü bir 6 numara şart yoksa geçiş yemeye devam ederiz.
Ben de diyorum 4-3-3 oynayalım en kötü ama hocanın tercihi bu, kafasında tek ön libero var. Torera başkalarının da işlerini yapmak için fazladan efor sarf ediyor. Sen bugün gidip Real'den City'den de ön libero getirsen Hoca ya Torera ya da yeni geleni oynatır, 2 defansif, mücadele edici düz oyuncu istemiyor. Gerekçe de ilerde eksik kalmak! Bunu diyen adam da Suat, Emre, Okan üçlüsü ile tarihimizin en iyi orta üçlüsünde oynamış biri... SAÇ mantığı Hoca istemiyor olsa bile ben yönetim olarak (futbol aklı burada önemli) ne olur ne olmaz, ben alayım bir Amrabat tarzı adam dursun Hoca, sen istersen oynatma derim.

Jelerti sol bek kaanı sağ bek izlemeye razıyım yeterki almayın bu adama 10 m vermeyin . Jelerte verdiğimiz 10 m bunun yanında bambaşka bir şey oluyor arkadaşlar jelert 21 yaşında bu arkadasın 11 oynadığı maçtan daha çok deneyimi var üzerine özellik olarakta daha nitelikli özellikleri var ve adamdan ne alacağımız çok bariz belli yapabildiği şeyler yapamadığı şeyler belli

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsmail jakobs gelmiş. Nasıl bir oyuncudur bilgi pls

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 m jakops gelirse 1 m ye mesela rabiot bile getirseler mutlu olamayacağım.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana 1 hafta cezayi neden verdiniz. o kadar transfer ucreti olmaz bu adamlara komisyon almislardir bunlar dedigim icin mi. biraz agir olmamis mi. hirsizlikla itham diye yazmislar birde. hirsizlik ve komisyonculuk baska seydir. boyle sacma seylere ceza mi olur. kaldiki kulup bile maasi 3 gosterip sonra bilmem ne hakki carti curtu ortaya cikiyor 7 dogru diyorlar. cok sinirliyim boyle ceza verene 1 hafta ne. o kadar soyledik young boys gosterdi gercekleri hadi gecmis olsun. herkes sinirleniyo bi takimin pesine gifiyoruz paylasim yapiyoruz vs bu nasil bi ceza. ben gider agalar kalbini kirdigim uzdugum biri varsa burada ozur dilerim.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt