Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.779
- 18.879
- 1.188
Jakobs basimiza bela olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakobs basimiza bela olacak
Yeni alkolik bekimiz ho
Okanball deneyi50 milyon euro harcadık hala ortada top kapacak 6 özellikli bir orta saha yok. Sosyal deney falan yapılıyor sanırım.
Ben de diyorum 4-3-3 oynayalım en kötü ama hocanın tercihi bu, kafasında tek ön libero var. Torera başkalarının da işlerini yapmak için fazladan efor sarf ediyor. Sen bugün gidip Real'den City'den de ön libero getirsen Hoca ya Torera ya da yeni geleni oynatır, 2 defansif, mücadele edici düz oyuncu istemiyor. Gerekçe de ilerde eksik kalmak! Bunu diyen adam da Suat, Emre, Okan üçlüsü ile tarihimizin en iyi orta üçlüsünde oynamış biri... SAÇ mantığı Hoca istemiyor olsa bile ben yönetim olarak (futbol aklı burada önemli) ne olur ne olmaz, ben alayım bir Amrabat tarzı adam dursun Hoca, sen istersen oynatma derim.Torera, Mahmut gibi 6 numara oynasa dediğin doğru, Sarayı geride bırakıp ileri gidiyor, geri koşu yapmıyor. Yediğimiz gole bakın Demirbay 60 metre adamı kovalarken Torera rakip cezasahasında yürümekle meşgul. Milletin 6 nunara istemesinin sebebi birazda geride rakibi karşılayacak bir adam olmaması. Torera yüzünden Sara da ileri çıkamıyor sürekki getide adam kovalamakla meşgul. Bu oyun sisteminde oynayacaksak Torera ve Sara prese ileti gidecekse arkada süpürücü bir 6 numara şart yoksa geçiş yemeye devam ederiz.
Rabyo imkani var mi acaba
Asil tendonu yirttmis, bence bidaha yapamaz cok kötü sakatlik, belki de sporcu icin en kötü sakatlik, capraz baglar bile buna göre daha „hafif“.Lemar gelsin aranan kan
KahroldumTorreira, Kaan, Berkan - 6
Sara, Demirbay, Oliveira - 8
yani yok
Bunu bilmiyordum dostum o zaman gelmesinAsil tendonu yirttmis, bence bidaha yapamaz cok kötü sakatlik, belki de sporcu icin en kötü sakatlik, capraz baglar bile buna göre daha „hafif“.