Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.733
- 48.130
- 4.933
Vergilerle birlikte 7Zahanın ne kadar maaşını ödedik? Böyle enayilik cumhuriyet tarihinde görülmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vergilerle birlikte 7Zahanın ne kadar maaşını ödedik? Böyle enayilik cumhuriyet tarihinde görülmedi
Defaatle belirttik ihtiyarım.Kardeşim sen nerelerdesin ya. Sensiz bir yarim eksik gibiydi.
Söyle atletik defans yapan top süren orta saha almayan adı herifin tekidir
Vergilerle birlikte 7
Angelinho'da 20 maç oynamayacak adam değildi. Beğenmezsen oynatmazsın. Ben bu oyuncuyu DK zamanında izledim orada gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Bu senede Monaco'da ilk 2 maç 11 başlayıp iyi de oynamış hatta hazırlık maçlarında da sofacore'da falan aldığı puanlar yüksek. 10 milyon bence de verilmemeli orası ayrı.Kardeşim oynar 20 maç adam köhn kadar futbolcu yani oynatırlar 20 maç ama sorun şurada 10 m asla ve asla etmez geçen senenin n.forest forumlarına bi bakın bu adam ile adları geçmiş neler yazmışlar editlerin falan altına bi yorumlara bakın bu adam 3 m lik topcu 500 k da maaş alması gerekir en fazla. Osterwolde 6 m kardeşim sence bu adam 10 m olabilir mi yani akıl tutulması jokobu almak haaa eğer bizde bizim gibi enayilere yapıldığı gibi yunustaki zaniolodaki gibi kiralamak için boş bi opsiyon koyduyduysak o zaman başka
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta sahada topu taşıyacak adam yok, 1 tane dahi kesici adam yok. Gereksiz 3-4 tane oyuncu var.Abi kadro cidden fena degil ya fazla yangin yapiyoruz
Şimdi transfer de tatlı geliyor yani.olumsuz havayı dağıtmak lazım Serbuğum.
bunun en basit yolu tabi ki transferdir biliyorsun
taraftarları transferle afyonluyorlar
unutma, en sinirli anımızda bile transferin köpeğiyiz. herifler profili çözmüş![]()

Bizle de adı geçmişti sankiIfb de istiyordu diye haberler vardi
Şimdi değilse ne zaman. Arias malıyla uğraşana kadar maaşının %30unu verip 1 sene kiralamak lazım.Sterling kendisine kulup bulamazsa Ocak ayina kadar maclara cikamazmis.
Maresca bu konuda net konustu.
5 Lyon -3 biz yada 4 Lyon-4 biz sanırım.Zahanın ne kadar maaşını ödedik? Böyle enayilik cumhuriyet tarihinde görülmedi
Sterling kendisine kulup bulamazsa Ocak ayina kadar maclara cikamazmis.
Maresca bu konuda net konustu.
Köhn kadar futbolcu . 2 maçtan birisi lyon maçı oda adamın zaten prime maçı diğer maçta vasat. Lyon maçı gibi 3 senede 3 maç çıkartamaz kimse bu adamın o derece iyi oynadığı. Ben kötü oyuncu demiyorum 3 m lik oyuncu diyorum 3 m ye alsınlar 500 k maaş versinler eyvallah gelsin oynasın başımız üstünde yeri var ama sen 10 m veremezsin takımında 15 maç 11 oynadığı bir sezon bile olmayan bir adamaAngelinho'da 20 maç oynamayacak adam değildi. Beğenmezsen oynatmazsın. Ben bu oyuncuyu DK zamanında izledim orada gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Bu senede Monaco'da ilk 2 maç 11 başlayıp iyi de oynamış hatta hazırlık maçlarında da sofacore'da falan aldığı puanlar yüksek. 10 milyon bence de verilmemeli orası ayrı.