Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OS almazlarsa Avrupa'da ve Fb + Bjk macinda eziliriz. Rezillik yav nasil göremiyorlar bu durumu. Hoca OS istemiyorsa onu hemen paketleyeceksin.

Tete Panathinaikos'un oyun sistemine uymuş demekki gitti orada iş yapıyor. Biz oyunumuza uymayan adamları alıp uydurmaya çalışıyoruz, yapamadıklarında da adamları suçluyoruz

Zaha, Dubois, Oliveira, Cicaldau, Morutan, Köhn nokta atışı bir list buraya Ziyech de eklenebilir bence, Bu takıma artık mücadele edecek ve takım oyununa uygun hızlı adamlar gerekiyor. Her Avrupa maçında helva gibi dağılmamak için bu tarz isimler lazım. Hermoso, Jakobs, orta saha ve kanat hamleleri gelirse takım çok daha güçlü hale gelir umarım kadroyu bu şekilde revize edebiliriz. Takımı böyle bir değişime götürecekse Young Boys maçına üzülmem bile.

Kardeşim oynar 20 maç adam köhn kadar futbolcu yani oynatırlar 20 maç ama sorun şurada 10 m asla ve asla etmez geçen senenin n.forest forumlarına bi bakın bu adam ile adları geçmiş neler yazmışlar editlerin falan altına bi yorumlara bakın bu adam 3 m lik topcu 500 k da maaş alması gerekir en fazla. Osterwolde 6 m kardeşim sence bu adam 10 m olabilir mi yani akıl tutulması jokobu almak haaa eğer bizde bizim gibi enayilere yapıldığı gibi yunustaki zaniolodaki gibi kiralamak için boş bi opsiyon koyduyduysak o zaman başka

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Angelinho'da 20 maç oynamayacak adam değildi. Beğenmezsen oynatmazsın. Ben bu oyuncuyu DK zamanında izledim orada gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Bu senede Monaco'da ilk 2 maç 11 başlayıp iyi de oynamış hatta hazırlık maçlarında da sofacore'da falan aldığı puanlar yüksek. 10 milyon bence de verilmemeli orası ayrı.

Sterling kendisine kulup bulamazsa Ocak ayina kadar maclara cikamazmis.

Maresca bu konuda net konustu.

Abi kadro cidden fena degil ya fazla yangin yapiyoruz
Orta sahada topu taşıyacak adam yok, 1 tane dahi kesici adam yok. Gereksiz 3-4 tane oyuncu var.
Sorunlu bir kadromuz var.

Gelen bek sakatlandığında yada bir sorun yaşadığımızda ki 6 ayda bir bek yiyor adam solde oynayacak tek adam Berkan.
Diğer tarafta da çubuk kraker var hangi hayalle bize uyacağını düşünüp aldırdı onun da bilmiyorum bu da gitsin dediğinde Kaan var orada da.

Tüm bunlara ek joker barışımız var unuttum.

olumsuz havayı dağıtmak lazım Serbuğum.

bunun en basit yolu tabi ki transferdir biliyorsun

taraftarları transferle afyonluyorlar

unutma, en sinirli anımızda bile transferin köpeğiyiz. herifler profili çözmüş :asd:
Şimdi transfer de tatlı geliyor yani. :asd:

Neyse sonraki adım baskın seçime gidip kaybetmek o zaman 😁

Sterling kendisine kulup bulamazsa Ocak ayina kadar maclara cikamazmis.

Maresca bu konuda net konustu.
Şimdi değilse ne zaman. Arias malıyla uğraşana kadar maaşının %30unu verip 1 sene kiralamak lazım.

Adamlar maaş verip oturtmaya kararlı. 10-15 milyon bonservisini vermezler mi yav

Ariasin videolarina baktim ve fazla begenmedim. 27 yasina girecek böyle adama Keremden gelen para verilmemeli. Veren art niyetlidir.

Angelinho'da 20 maç oynamayacak adam değildi. Beğenmezsen oynatmazsın. Ben bu oyuncuyu DK zamanında izledim orada gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Bu senede Monaco'da ilk 2 maç 11 başlayıp iyi de oynamış hatta hazırlık maçlarında da sofacore'da falan aldığı puanlar yüksek. 10 milyon bence de verilmemeli orası ayrı.
Köhn kadar futbolcu . 2 maçtan birisi lyon maçı oda adamın zaten prime maçı diğer maçta vasat. Lyon maçı gibi 3 senede 3 maç çıkartamaz kimse bu adamın o derece iyi oynadığı. Ben kötü oyuncu demiyorum 3 m lik oyuncu diyorum 3 m ye alsınlar 500 k maaş versinler eyvallah gelsin oynasın başımız üstünde yeri var ama sen 10 m veremezsin takımında 15 maç 11 oynadığı bir sezon bile olmayan bir adama

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt