Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimin kaldığı her dakika takıma dönüşü olmayan yaralar açar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

b8ad0f3e-1632-432c-9b48-e0f83aab8ab7.webp

Hayatin en korkutucu anı

Aynen Zaha ile Ziyech’ten daha fazla katkı verecek kanat alıcaz, rüyalarda yaşıyor bazı ipneler.
Ağabey aslında alınır niye alınmasın, bir tane rodriges ayarında herif bulmak çok zor değil ki en kötü kiralarız şu konferans ligi takımlarında bile kaynıyor böyle tipler herifin beyni yok ama ama zıpır zıpır 4 5 kişiyi haşat ediyor.

Açıkçası ben son günlerde de olsa bu şekilde bir revizyon yapılmasından son derece mutluyum, takım freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyordu, klasik 2 yıllık şampiyonluk sonrası döngümüze girmiş durumdaydık ki aynısını bjk de yaşadı, oyunculardaki doymuşluk, ufak da olsa yaşanan problemlerin teknik ekiple oyuncular arasında büyük sorunlara yol açmaya başlaması bu değişimi zorunlu hale getirdi. bununla birlikte apokerim gibi facia bir sezon geçireceği açıkça belli olan bazı futbolculara güvenilmemesi gerektiğini acı da olsa sezon başında anladık. Ki köhn gibi oldukça vasat bir bekle sezona başlamayı düşünüyorlarfı ki bu da güzel oldu, açıkçası hermoso ve jacobs mükemmel değişim oldu, şimdi bizde olmayan hızlı birebiri güçlü bir kanat ile sükseli olmasa da iki yönlü drinplinkci dinamik bir orta daha alırsak bence güzel toparlamış olacağız

Lan adamın top kontrolü yok, top kontrolü olmayan adam en fazla Sabri kadar dribbling yapabilir, koşuşunda bile hayır yok.

Kopenhag hem para kazandı üstüne muhtemelen daha iyi bir bek aldı beşte bir bedeline

Senin yapacağın yorumu ben
Yaw ferdi kadar temiz değil ztn ayağı sadece profil olarak benziyor

Berghuis=ferdi
Morutan=jelert

Bunun gibi

Solbekte oynarken top taşıyodu izlediğim kadarıyla ama sağbekte düz kalıyo aynı ferdi gibi

Biraz top taşır +tempo katar dedim doğru transfer demedim hele bonservis skandal ztn

Bardağın dolu tarafını yazdım sadece

Ağabey aslında alınır niye alınmasın, bir tane rodriges ayarında herif bulmak çok zor değil ki en kötü kiralarız şu konferans ligi takımlarında bile kaynıyor böyle tipler herifin beyni yok ama ama zıpır zıpır 4 5 kişiyi haşat ediyor.
Garry Rodrigues o dönem için 3.5 milyon euroya piyango bir transferdi, bulup alamazsın öylesini.

Laurente midir nedir o tip bir adam işte, 20 m euro istiyorlar.

Gelip uyum sağlayacağı da muamma, Okan’a maç çözüp kurtaran adamlar gidiyor, yerlerine gelenlerde sistemine uymaz, boktan bir takım haline geliriz iyice.

okan 1 sene para almadan çalışırsın umarım. Herifi yemeyi biliyorsan parasını cebinden karşıla

Hocamin midesi yildiz topcularla dolu , bakalim daha ne kadar indirecek mideye.
30 senedir galatasaray izliyorum. Hiçbir teknik direktöre bu kadar geniş, konforlu ve maliyetli bir kadro verildiğini görmedim. En basitinden : davinson-hermoso ikilisi çoğu şampiyonlar ligi takımında olmayan tandem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt