İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.605
- 3.974
- 1.278
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinirden gülüyorum
feci denk getirmiş lyon bizi
Ağabey aslında alınır niye alınmasın, bir tane rodriges ayarında herif bulmak çok zor değil ki en kötü kiralarız şu konferans ligi takımlarında bile kaynıyor böyle tipler herifin beyni yok ama ama zıpır zıpır 4 5 kişiyi haşat ediyor.Aynen Zaha ile Ziyech’ten daha fazla katkı verecek kanat alıcaz, rüyalarda yaşıyor bazı ipneler.
Yaw ferdi kadar temiz değil ztn ayağı sadece profil olarak benziyorLan adamın top kontrolü yok, top kontrolü olmayan adam en fazla Sabri kadar dribbling yapabilir, koşuşunda bile hayır yok.
Kopenhag hem para kazandı üstüne muhtemelen daha iyi bir bek aldı beşte bir bedeline
Senin yapacağın yorumu ben
Hissedarlardan biriymislyon sahibi palace ın da sahibi galiba
Garry Rodrigues o dönem için 3.5 milyon euroya piyango bir transferdi, bulup alamazsın öylesini.Ağabey aslında alınır niye alınmasın, bir tane rodriges ayarında herif bulmak çok zor değil ki en kötü kiralarız şu konferans ligi takımlarında bile kaynıyor böyle tipler herifin beyni yok ama ama zıpır zıpır 4 5 kişiyi haşat ediyor.
Aynen Zaha ile Ziyech’ten daha fazla katkı verecek kanat alıcaz, rüyalarda yaşıyor bazı ipneler.
30 senedir galatasaray izliyorum. Hiçbir teknik direktöre bu kadar geniş, konforlu ve maliyetli bir kadro verildiğini görmedim. En basitinden : davinson-hermoso ikilisi çoğu şampiyonlar ligi takımında olmayan tandem.Hocamin midesi yildiz topcularla dolu , bakalim daha ne kadar indirecek mideye.