- 20 Ağustos 2017
- 23.742
- 16.139
- 1.838
PL'den ne guzel transferler yapilir su an kiralik bile olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O.B'den İ.T'ye sert bir geçişin ardından kadroda ki ağır toplara revizyon adı altında katliam ve sıfırdan yepyeni bir cimbom kurgulanması ama İ.T'nin yine sallantıya girmesi sonrası 25-26'nın 10.haftası gibi Arda hocaya yumuşak bir geçiş.. Yepyeni bir dominasyon başlayabilir!!'3421i de onu oynatacak hocayı da alırım" ~eb~
gs yönetim kurulunda, koç holding'de çalışan yönetici var yahuYa bu Boluspor transfer şikelerinin öznesi olan ve büyük şikecilerle derin bağlantıları olan kulüp değil mi? Kaan Arslan'ı bonservissiz verdik, Eren Aydın ve Siraçhan Nas'ı da bedelsiz kiralıyoruz. Yönetimleri tamamen değişmediyse büyük skandal. Karagümrük'e de bedava oyuncu verdik bu sene, C. Ergün mü çıkacak bunların altından?
Onu da yazdık başkan, rezil durumdayız.gs yönetim kurulunda, koç holding'de çalışan yönetici var yahu![]()
O konuda bir plan yok.lan hadi anladım limit yok kimse gelmiyor da niye kimse de gitmiyor
lan hadi anladım limit yok kimse gelmiyor da niye kimse de gitmiyor
Adamım gitmiş!
Bu gidecekse gitsin kalacaksa kalıp adam gibi oynasın.
lan hadi anladım limit yok kimse gelmiyor da niye kimse de gitmiyor
PL'den ne guzel transferler yapilir su an kiralik bile olsa.