- 26 Ocak 2021
- 41.090
- 40.353
- 3.078
Karanlık tarafa geçtiğini kabul mu ediyorsun rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de senin yorumlarını ilgiyle takip ediyorum ihtiyar.Yorumların tüylerimi diken diken ediyor kardesim
Karanlık tarafa geçtiğini kabul mu ediyorsun rengim
naylon imza toreni mi yaptik topculara
Kadroya dönmek isterim ama hoca oynatmaz beni ya.Rts tebrikler, bugun 2 asist yapmiṣsin. En sonunda super lig seviyesine ciktin
Herkes transferle top oynanacağını ve bizdeki her topçunun çöp falan olduğunu sanıyor6 no 8 no falan konuşuyoruz da bugün brighton manu maçını izledim bu adamlar nasıl böyle bir orta sahayla üstün oynayabiliyor onu tartışmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 258306
Malsenalli cocuk mu bu?![]()
Kieran Tierney - Oyuncu profili 25/26
Kieran Tierney, 28, İskoçya ➤ Celtic Glasgow, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 5 Haz 1997, Douglas, Man Adasıwww.transfermarkt.com.tr
sol bek - sol stoper oynayabilen bir arkadaşımız. uygun maliyet ile bitebilir.
1 görselde Et varsa orada yanlış bir durum olmaz üstat!!!Bu olay çok büyük rezalet ya
Doğru bir laf1 görselde Et varsa orada yanlış bir durum olmaz üstat!!!
Ben birlik olamam siz olunBu sene gerçekten birlik olmamız lazım bunlar haclı ordusu gibi birleşmişler skandallar oluyor herkesi satın almışlar gerçek haclı birliği oluşturulmuş bu sene ulan bu golleri mahalle maçında yesen döverler çıkamazsın o sahadan
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
avatarsız adamı kimse takmaz bu forumda resmen çıplaksın önümüzdeeBu sene gerçekten birlik olmamız lazım bunlar haclı ordusu gibi birleşmişler skandallar oluyor herkesi satın almışlar gerçek haclı birliği oluşturulmuş bu sene ulan bu golleri mahalle maçında yesen döverler çıkamazsın o sahadan
Ben bıraktımBu sene gerçekten birlik olmamız lazım bunlar haclı ordusu gibi birleşmişler skandallar oluyor herkesi satın almışlar gerçek haclı birliği oluşturulmuş bu sene ulan bu golleri mahalle maçında yesen döverler çıkamazsın o sahadan
Hiç böyle düşünmemiştimavatarsız adamı kimse takmaz bu forumda resmen çıplaksın önümüzdee
Avatar önerim rnktsHiç böyle düşünmemiştim
2019 dan beri 286 mesajık atmışsınn bugün ise keyiflerin yerinde maşallah diyelim miiiHiç böyle düşünmemiştim