Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumların tüylerimi diken diken ediyor kardesim
Ben de senin yorumlarını ilgiyle takip ediyorum ihtiyar.

Her biri birbirinden değerli.

1724615400947.webp

6 no 8 no falan konuşuyoruz da bugün brighton manu maçını izledim bu adamlar nasıl böyle bir orta sahayla üstün oynayabiliyor onu tartışmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 258306
Herkes transferle top oynanacağını ve bizdeki her topçunun çöp falan olduğunu sanıyor

Gerçek şu ki eldeki malzeme şu an oynadığımız topun 10 katını oynar normalde

Bu sene gerçekten birlik olmamız lazım bunlar haclı ordusu gibi birleşmişler skandallar oluyor herkesi satın almışlar gerçek haclı birliği oluşturulmuş bu sene ulan bu golleri mahalle maçında yesen döverler çıkamazsın o sahadan

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sn. Süheyl Batum seçilse idi Ünal Aysal aşağıdaki kadroyu kurmuştu şimdiye

Muslera
Davinson Van Dijk Alaba
Barış Fofana Torreira Rabiot Zinchenko
Dybala Icardi​

Bu sene gerçekten birlik olmamız lazım bunlar haclı ordusu gibi birleşmişler skandallar oluyor herkesi satın almışlar gerçek haclı birliği oluşturulmuş bu sene ulan bu golleri mahalle maçında yesen döverler çıkamazsın o sahadan

Ben birlik olamam siz olun

avatarsız adamı kimse takmaz bu forumda resmen çıplaksın önümüzdee

Ben bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt