Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.192
- 49.020
- 2.968
Okan diye bagiran cocugun editini biri atsin, müthis o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan diye bagiran cocugun editini biri atsin, müthis o
Y.boysu elermiyizBu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
%70Y.boysu elermiyiz
ligin kalitesi epey düşük yaw. sonuna kadar her türlü yarışta oluruz bence.Bu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
%31Y.boysu elermiyiz
Senin dilin ne söylir
sadece 2 adam alsak bu rakiplere karşı yine en kötü ihtimalle şampiyon oluruz gibi ama tabii clde rezil oluruzBu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
Aci gercekleri dile getiren cesur amirimizBu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
Yonetimin olmayan icraatlari/genel takimin oyunu oyle gosteriyor ama taraftar takimi destekler ve yonetimi biraz darlarsa yine sonuna kadar gideriz bu yarista, tabi lig icin diyorum.Bu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
Rakip leşSenin dilin ne söylir
6 ay banlanmasına iddiaya girdim milletle elenecez diye
Dursun varsa kanks1 görselde Et varsa orada yanlış bir durum olmaz üstat!!!
ilk ikiye girer miyizBu sene başarısız olacağımızla hala yüzleşmemiş olanlar görüyorum.
1 haziranda dedim ben bunu, şu ana kadar yaşananlardan bağımsızdı yani ki az çok yaşanacaklar belliydi.Aci gercekleri dile getiren cesur amirimiz
Badana ne@Hakan Kuzu badana yapmak bir hobin deniyor ? ayrıca bıyığına düşkünmüşsün