- 16 Haziran 2010
- 203.198
- 155.046
- 6.838
Twitter'da Rabiot videolari atiliyor.
Hayirdir?
Hayirdir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış toparlar da iyiyken de forvetle ikilenen biri değil,diğer kanada servisçi lazım full forveti besleyecek,barış o oyuncu değilBAY da hiç iyi durumda değil lan. sistem/oyun planı vs ile ilgili de değil bence. çok net kendisi ile alakalı.
Galatasaray’ın 10 milyon euro verdiği oyuncu alt yapı oyuncusu muamelesi yapılacak adam değildir.Başka maçta kendini göstermeye çalışacak hocam.
Onun ne isteyip istemediği önemli değil bu saaten sonra zaten yönetim alacak.Kaldı 3 gün okan efendi ortasaha istemiyormuş
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortasahasız futbolun mucidi, ortasaha düşmanı prof hocamız okan burukKaldı 3 gün okan efendi ortasaha istemiyormuş
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Podence dir inşEPLden bir kanat daha önerilmiş.
Alt yapi oyuncusu demedim herkes hata yapabilir o yuzden onu da o maçta yapmış olabileceğini varsaydım sorudan dolayı. Sistem içerisinde umarım faydalı olur polyanna bakış açısı değil tabi ki daha fizikli ve tempolu biri olabilirdi ama kopenhagda da sürekliliği olmuş kendi adıma izlemek isterim peşinen bir şey demedim zaten olumsuz ya da olumlu. Bir şekilde hatasında da silmem isimden bağımsız kimseyi o nedenle cevabım bu şekilde yazdimGalatasaray’ın 10 milyon euro verdiği oyuncu alt yapı oyuncusu muamelesi yapılacak adam değildir.
Bu Polyanna bakış açısından çıkmanı tavsiye ederim.
Sterling falan mı?EPLden bir kanat daha önerilmiş.
nereye sallasinlar yahu adam banko oyuncusu ve fiyati 70 milyon euro.Chelsea'da milyon tane kanat var Madueke'yi sallasınlar bu tarafa
istatislikleri italya ligine göre gayet iyiadamı hiç izlemedim. sadece u-tube skills videolarından baktım.
biraz şansa bala adam geçiyor gibi yaw. tam topu kaybedecek gibi oluyor, son anda rakibin içinden geçiyor.
çok top ezer sanki burada.
Angelo nasıl tete gibi bir şey mi yoksa savinho gibi minereye sallasinlar yahu adam banko oyuncusu ve fiyati 70 milyon euro.