Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da Rabiot videolari atiliyor.

Hayirdir?

BAY da hiç iyi durumda değil lan. sistem/oyun planı vs ile ilgili de değil bence. çok net kendisi ile alakalı.
Barış toparlar da iyiyken de forvetle ikilenen biri değil,diğer kanada servisçi lazım full forveti besleyecek,barış o oyuncu değil

Tadic,perisic,rashica,haraslin tipinde

Başka maçta kendini göstermeye çalışacak hocam.
Galatasaray’ın 10 milyon euro verdiği oyuncu alt yapı oyuncusu muamelesi yapılacak adam değildir.

Bu Polyanna bakış açısından çıkmanı tavsiye ederim.

Kaldı 3 gün okan efendi ortasaha istemiyormuş

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onun ne isteyip istemediği önemli değil bu saaten sonra zaten yönetim alacak.

Bir ara fenerbahce maçında ryan kent için caps yapmışlardı ismail kartal kim a.. kalk gir oyuna diye okan şuan o durumda kimsenin onun fikrini kaldıracak bir durumu yok.

Galatasaray’ın 10 milyon euro verdiği oyuncu alt yapı oyuncusu muamelesi yapılacak adam değildir.

Bu Polyanna bakış açısından çıkmanı tavsiye ederim.
Alt yapi oyuncusu demedim herkes hata yapabilir o yuzden onu da o maçta yapmış olabileceğini varsaydım sorudan dolayı. Sistem içerisinde umarım faydalı olur polyanna bakış açısı değil tabi ki daha fizikli ve tempolu biri olabilirdi ama kopenhagda da sürekliliği olmuş kendi adıma izlemek isterim peşinen bir şey demedim zaten olumsuz ya da olumlu. Bir şekilde hatasında da silmem isimden bağımsız kimseyi o nedenle cevabım bu şekilde yazdim

Chelseadeki Angeloyu bjk kiralıyordu sözde nasıl topçu ki biz alak ziyah gidiyorsa

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt