Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu doğruysa birileri kulübün parasını yeme peşinde bu adam bunun yarısı bile etmez
ADam gitmek istiyormus.sassuolo laurienteyi bizi yedirmez adamlarin paraya ihtiyaci yok zaten
irfan beğenilmiyor o yüzde çetnik oynuyorsolda maxim sağda çetnik oynaması dışında bir sorun yok
yemin ediyorum pis kokular bunlar
Nasil bir maaş verdiyse keltos adamın aklı yerinden çıkmıştır. Ben o kadar eder miyim lan diye düşünmeden kabul etmiş garibimNicolo Schira: "Armand Lauriente, bırakın beni Galatasaray'a gitmek istiyorum diyor."
Yarisi eder de 18 sittin sene etmezBu doğruysa birileri kulübün parasını yeme peşinde bu adam bunun yarısı bile etmez
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senelik 2.5 milyon euro demisti bugun birisi.Nasil bir maaş verdiyse keltos adamın aklı yerinden çıkmıştır. Ben o kadar eder miyim lan diye düşünmeden kabul etmiş garibim
o zaman 7 milyonADam gitmek istiyormus.
İlk defa hayırlı haber geldi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam da bu sefer çetnikten verim alamazlar heriflerde zaten 18 oyuncu var bunların 3 tanesi boş beleş gitmesi beklenen oyuncular(gitmeyip paramı alırımdiyen kent falan), kalanlardan kimi gönderecekler de bir kanat alacaklar.irfan beğenilmiyor o yüzde çetnik oynuyor