Serbay Buğday
10 Numara!
Tarih tekerrürden ibaret derler..Oğlum açık açık söyleyin devlet arazimize el koysun diye size emir mi verdi bunlari borca batırın sonra devlet baba biz size el atiyoruz borcu ödüyoruz ama arsayi aliriz mi dicek?
Tarih tekerrürden ibaret derler..Oğlum açık açık söyleyin devlet arazimize el koysun diye size emir mi verdi bunlari borca batırın sonra devlet baba biz size el atiyoruz borcu ödüyoruz ama arsayi aliriz mi dicek?
3-4-3 oynuyor Strasburg. Savunma kaymalarını iyi izle. Hep sayıca fazlalar.Nanasi attı
Onyekuru gary 8-10 milyona bulursun. 18 milyon nedir yav. Sara'da da aynısını dedim 18 milyon verdiğin adam ligi kırmalıbu laurente inş atalantada ki lookman gibi bir şeydir. En kötü Onyekuru, gary rodriges katkısı versin.
birde 2.lig topçularına veriyoruz bu paraları. (geçen yıl seria a oynadı da küme düşmüş adam)Onyekuru gary 8-10 milyona bulursun. 18 milyon nedir yav. Sara'da da aynısını dedim 18 milyon verdiğin adam ligi kırmalı
Zahada hic bir opsiyon yokİnsallah zaha da küme düşmeme opsiyonu yoktur. Çünkü bu lyon düşer
Büyük takım görmemiş topçularda hep bi kapalı kutu durumu vardır. Şampiyonluk, başarı ve büyük takım baskısı başka bir zorluk seviyesibirde 2.lig topçularına veriyoruz bu paraları. (geçen yıl seria a oynadı da küme düşmüş adam)
Yalan o haber bana guvenebilirsinO paralara gider Brezilya'dan wonderkid bulup getirirsin, bugun biri Arabistan'a bir digeri de zaten Ingiltere'ye gitti hemde daha ucuz paralara.
Ulan yaziktir bu paralara yawNicolo Schira: "Galatasaray, Armand Laurientè için yaptığı teklifi 18 milyon Euro'ya yükseltti."