Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.412
- 6.395
- 768
Milli ara adı verilen garabet ne vakit başlıyor ve ne vakit son buluyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi ve sert vuruyo hep
Önümüzdeki pazartesi başlayacak 13'üne kadar lig maçı yok galibaMilli ara adı verilen garabet ne vakit başlıyor ve ne vakit son buluyor?
o zaman da başka takıma satarız, bremen yanar bu hikayede.umarim köhn müthis oynayip bremen küme düser
yunus-kerem -barıs
zaha ve ziyaş ın olmadigi senaryoda kanat topculari
mukemmel 1 kadro muhendisligi
sol bek sag bek yedegi yok,donem donem baris i orda kullandigi hesaba katilirsa yunus ve kerem dısı kanat kalmiyor
yapacaginiz isi…..
Iyi ve sert vuruyo hep
Sanki altyapı şahane. 11 numaralı çakma Drogba forması giyen zargana tipli diyarbakırlı çocuklar daha fizikli bizim altyapıdanDubois
Kerem
Zaha
Ziyech
Oliviera
Cicaldau
Morutan
Taylan
Bu 8li gitsin, eksik mevkilerde alt yapı oyuncularına da fitim ben. Hazır Köhn de gitti, temizlensin kadro artık.
Derhal bu çocuğu geri çağırın ben çok kötü oldum
hala milli maç filan oynanıyor. gereksiz bir şey..Önümüzdeki pazartesi başlayacak 13'üne kadar lig maçı yok galiba
Altyapı ne durumda bilmiyoruz ki renktaş, sürekli aynı 16-17 oyuncuyu izliyoruz.Sanki altyapı şahane. 11 numaralı çakma Drogba forması giyen zargana tipli diyarbakırlı çocuklar daha fizikli bizim altyapıdan