Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim köhn müthis oynayip bremen küme düser

yunus-kerem -barıs

zaha ve ziyaş ın olmadigi senaryoda kanat topculari

mukemmel 1 kadro muhendisligi

sol bek sag bek yedegi yok,donem donem baris i orda kullandigi hesaba katilirsa yunus ve kerem dısı kanat kalmiyor

yapacaginiz isi…..

Olur mu canım. Muhteşem dehamız yani okan hocamız 5 tane kanat oyuncum var. Ben yeni geleni nerede oynayacağım demişti ya.

Gerçi 3 orta saha yapınca kadroyu da 12 ye çıkarmıştı.

Şaka gibi adam ya. Komedi filmine koy sırıtmaz.

Ulan ilk 11 zaten eksik. Doğru düzgün yedekte kalmadı takımda.

Okan içinde geçti takımın. Sistem, oyuncu her şeyi mahvetti. Bir insan bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar zarar verebilir aklım hayalim almıyor.

Kovulup Galatasaray kulübü kapısından sokulmaması gereken adam hala istifa etmedi ve hala td.

Garip garip işler.

Dubois
Kerem
Zaha
Ziyech
Oliviera
Cicaldau
Morutan
Taylan

Bu 8li gitsin, eksik mevkilerde alt yapı oyuncularına da fitim ben. Hazır Köhn de gitti, temizlensin kadro artık.

Dubois
Kerem
Zaha
Ziyech
Oliviera
Cicaldau
Morutan
Taylan

Bu 8li gitsin, eksik mevkilerde alt yapı oyuncularına da fitim ben. Hazır Köhn de gitti, temizlensin kadro artık.
Sanki altyapı şahane. 11 numaralı çakma Drogba forması giyen zargana tipli diyarbakırlı çocuklar daha fizikli bizim altyapıdan

Okan hoca o kadar bariz kanatlar istiyor ki bu adama nasıl zaha ziyech aldılar anlamıyorum adamın istediği kanatların hepsi dinamik rashicadan beri böyle.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanki altyapı şahane. 11 numaralı çakma Drogba forması giyen zargana tipli diyarbakırlı çocuklar daha fizikli bizim altyapıdan
Altyapı ne durumda bilmiyoruz ki renktaş, sürekli aynı 16-17 oyuncuyu izliyoruz.
Atyapı iyidir kötüdür yorumum yok ancak izleyip görme şansımız da olmuyor Malesef altyapımızdan çıkan hocamız sayesinde.
Bu ruhsuzlar negatiflil yayıyor, oynasalar ne fayda oynamasalar ne zarar bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt