Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sterling zu Arsenal oluyosa Reiss Nelson'ı kiralayak işte maaşını vererek

Bu arada Davinson - Nelsson - Abdülkerim üçlüsünün kaldığı senaryoda Hermoso bana saçma geliyodu ne kadar kalite bir herif olsa da.

Haluk Yurekli: Galatasaray, Hermoso ile resmi imzayı atmış değil. Ancak Galatasaray tarafı problem olmadığını söylüyor.

Yonetim Hermosoyu baska takima ( Roma , Fener) kaptirir mi anketi acalim

Haluk Yürekli: "Dubois ile bu gece ya da yarın sözleşmesi feshedilecek. Fesih için Galatasaray cephesi belli bir miktar para ödeyecek."

Haluk Yürekli: "Di Marzio haberinden sonra endişe olabilir diye Galatasaray yetkililerini hemen sordum herhangi bir problem görünmüyor."
Demek ki problem olur. Yarın gider bizim yetkililere problem. ADS maçı sonrasını bekleyen oyuncu Avrupa'da başka teklif bekliyordur istediği ücretlere Roma verirse yarın öğreniriz sıkıntı olduğunu.

Yok hocam o kadar da değil yav.
Herifi bek oynatmıyor olmaları kendi mallılar ve burada da aynı zamanda defansif yönü yüksek bir bek olarak oynatılabilirmiş diyorsun. Bizim de aradığımız defansif bir bekti aslında.
6 milyona bunu almak yerine 9 milyona çubuk kraker aldık.
Adam pozisyon almayı felan bilmiyor,gömülü savunmada bile Lacezet kilolu haliyle bitirdi adamı,kaldı ki bizim gibi defansı orta sahaya çıkaran büyük takımlarda kesinlikle olmazmış. BJK'nin Onana işine dönerdi😁

Galatasaray, Mario Hermoso ile her konuda anlaşmaya vardı.

İmzaların, Adana Demirspor maçından sonra atılması bekleniyor.

[Spor Gecesi]

Herif 3 aydır serbest geziyordu romanın aklına gelmedi de transfer dönemi bittiğinde mi bu işe girmek istediler.

Yav dubois adanaya gitmedi mi olm bugün yada yarın fesih diyor, herif bir aksilik olursa maça çıkacak.

Hermoso'nın bir firavunu vardır.
LMXlLL.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt