Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Roma'nın Danso transferi yattı, bonservisi Kone'ye gömüp stopere de Hermoso alıyor olabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreirayi keser hermosoyu oynatır benim okanimHaluk Yürekli: "Galatasaray yöneticileri sol stoper, sol bek ve orta saha oynamasından dolayı Hermoso'yu istiyor."
Hiç bir şey serpmedi bence. Bizim yönetimin lafına güveniyor musunuz cidden. Hermoso roma ile işi pişirmiştir bile bu beceriksizlerin haberi bile yokturHermoso gitti geri geldi 5 dkda Haluk içimize su serpti endişelerimizi dindirdi
Haluk yine yalan basıyor gibime geliyor yav. Yarın fesih edeceğimizi söylediği adam da yarın yedek kulübesinde oturacak. Maça girerken dur seni fesih ettik diyecekler heraldeKanka kap yüzünden öyle demiştir belki. Öyle inanmak istiyorum.![]()
Kız Konularinda göremiyorum seni banlandın mi yineHermoso'nın bir firavunu vardır.
Onun için mi Adanaya gitmiş takımla birlikte?Haluk Yürekli: "Dubois ile bu gece ya da yarın sözleşmesi feshedilecek. Fesih için Galatasaray cephesi belli bir miktar para ödeyecek."