Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.347
- 22.540
- 1.698
Meloyu ve gomisi gonderip yerlerine adam alamadığımız zamani hatirlatiyor. Bilo ve ero ile takılıyordukKöhn ve zaha gitti sol bek ve kanat işide yatarsa sen gör yangını şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meloyu ve gomisi gonderip yerlerine adam alamadığımız zamani hatirlatiyor. Bilo ve ero ile takılıyordukKöhn ve zaha gitti sol bek ve kanat işide yatarsa sen gör yangını şimdi
Hiçbirşey yapamazsın Hakan ,Seninle ugrasamayiz suan, sanada sira gelecek az bekle, rtas sil harbi sövecem
1 ekim diye gördümBilgi: transfer dönemi resmi olarak kapanmadan önce bir oyuncu serbest statüde ise o oyuncu transfer dönemi bittikten sonra da transfer olabilir.
Burada önemli olan her ligin kendine özel, oyuncular için 'squad registration' tarihi belirlenmiştir yani lisans işlemleri için.
İtalya'da bu tarih ne bilmiyorum ama Roma tabi istediği oyuncuyu UEFA için en geç Salı gününe yetiştirmek isteyecektir.
ifb derbiden sonra sutlanir, ama ozaman gec kalmis olacaz, 3-4 farkla kaybederiz suanki duruma göreOnu Okan hoca bile yapamıyor
Seninle ugrasamayiz suan, sanada sira gelecek az bekle, rtas sil harbi sövecem
Yeni Hocamızla görüsecez inşHiçbirşey yapamazsın Hakan ,
Young Boysa şut atamadık
Karşımıza umulmadık bariyerler ciktiAbdurrahim Albayrak olsaydı şimdi
Hiçbirşey yapamazdı
FMde oyuncu serbest bile olsa transfer sezonu bittikten sonra imzlayamıyordum onlar gerçek hayattan referans alıyor ama birebir aynı mıdır bilmiyorum şl ve al için kayıtlar salı bitiyormuş ondan sonra serbest bile olsa kayıt yapamazBu serbest oyuncular ne zamana kadar imzalayabiliyo avrupada bilen var mı?
her ülkede farklıBu serbest oyuncular ne zamana kadar imzalayabiliyo avrupada bilen var mı?
Ben sana geçen futbol öğren demiştim vazgeçtim, Türkçe öğren hemenifb derbiden sonra sutlanir, ama ozaman gec kalmis olacaz, 3-4 farkla kaybederiz suanki duruma göre
konusunu bile açtılar guzum :d
Abdulkerimoso