Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.739
- 15.429
- 2.323
Muslera yerine At Zigi gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmuyor abi valla iste ingiliz oyuncu degerli mutlaka premier ligten talibi oluyor biz son tercih oluyoruzArsenal almıyormuş diyorlardı takımıda yollamak istiyor neden olmasın abi
Tamam hermosoya da roma ya da sokayim, gidin fransa dan genc cigersiz 1,90 sol stoper getirin
Kafa birakmadiniz adami hasta etmeyin
Ben de Crisle anlaştığımız zaman videoları üzerinden eleştirmiştim. Kuş dediler :/
Yav anla iste zorlama beniİfb derbiden sonra nereye şutlanır , o zamana kadar neye geç kalmış olacaz , 3,4 farkla kaybedeceksek ifb niye şutlanıyor
Ne anlatıyon Hakan![]()
Hacı ben 2 sene önce değişim istiyordum olmadı. Önceliğim Muslera değil şu an. Okan gidecekse hayırlı bir iş yapmış olur
kaynak?Bizim teklif Romanın teklifin çok üzerindeymiş hadi bakalım becerin şu işi
Aynen onlarda zaten iyi adamlari transfer kapanmışken veririz diye bizi bekliyorlardi. Hermoso icin hem bonservis yoktu. Bonservise hem solbek hem kanat hem stoper için para gommezlerTamam hermosoya da roma ya da sokayim, gidin fransa dan genc cigersiz 1,90 sol stoper getirin
Menajerleri bize önermeli Ajax almadan bence yavMike Tresor Nice takımına transfer olamazsa Ajax'a transfer olacakmış.Oyuncu Nice takımını daha çok istiyomuş.Satın alma opsiyonuyla kiralık olacak bu transfer.Müthiş 1 fırsat transferiydi bizim takım için..
Transfer falan yok get yatTamam hermosoya da roma ya da sokayim, gidin fransa dan genc cigersiz 1,90 sol stoper getirin
Jose Mourinho: Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor. Galatasaray dışında herkes kart görüyor