Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burayı okuyan 1500 ziyaretçi, sizi Rabiota tombaklatırım bak , okuyup okuyup tweet atmayın

Bir bok olmaz bu sene bizden beinsport için ne yapip edip yarista tutarlar bizimkiler ümitlenir .

Nedense Rabyo'nun olacabileceğini düşünüyorum eğer teknik ekip eşek değilse son 3 aydaki maçlara bakması bile orta saha için yeterli cevap olur.

Eğer 4-2-4 gibi bir şey oynayıp doldur boşalt oynayacaksak en baştan Onuachu'yu almalıydık.

Taş taş. Mermer. Dışı buz içi aleeeevvvv.

Nası biliyo kıymetini. Nası sıvazlıyo alıyo yok ediyo. Alevlerin sesi geliyo, yanardağ gibi, güdümlü füze gibi patlatıyor, yutuyor

Bırakmıyor, doymuyor, sekiyor, bastırıyor yetmiyor.

Zirvedeyiz, buz gibi bir dağın zirvesinde, karları eritiyoruz alevimizle
Ohooo agalar siz hayırdır ya? Transferler ne durumda diye bakmaya geldiydim fantezi mecmuasına nüsha yazma asamasina geçilmiş. yok alevler, daglar, karlar bizonlar vs. bi kendinize gelin yahu.

Rabiot'a istediği parayı Milan bile vermediyse(vergi yüzünden kallavi oluyodyur) bize hayırlı olsun imza parası sağlam olacak ama bu adam için değer

Önce hoca alsınlar.Hermosyu bırak Saliba alsan ne olur sanki , geçiş savunmasında yine bizimkiler one çıkıp savunacak ileridekiler dönmeyecek rakip 5snde geçiş yapacak hiçbir şey degismeyecek yani.Once hoca gelsin , değişsin bu eziyetten kurtulalim

Nedense Rabyo'nun olacabileceğini düşünüyorum eğer teknik ekip eşek değilse son 3 aydaki maçlara bakması bile orta saha için yeterli cevap olur.

Eğer 4-2-4 gibi bir şey oynayıp doldur boşalt yapıyorsak Onuachu'yu almalıydık.
Umut rabyo işi olsun avatarimi 3 ay şirine yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt