Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep dolgun maaşlıları almayın takımı batırdınız.. yok mu izlediğiniz bir oyuncu.. sonra kontratlardan çıkamıyoruz.. dünyada kimse orta saha ile oynamıyormuş gibi yokluk algısı oluşturmayın yav.. bizim orta saha bitik.. orta sahada kaybediyoruz maçı.. patır patır herkes gelip geçiyor.. gerekirse sıfırlamak lazımdı orta sahayı.. gol atmayan asist yapmayan gölge savunma yapan orta sahamı olur?? yerel lig için nitel nicel ağır basıyorsun takımların hemen hepsi çer çöp.. harcadığın paralara göre avrupada yerle birsin.. avrupada başarılı olmayacaksa bu paralar neden harcanıyor?? neden 50 milyon harcıyorsun ki onu da abuk subuk harcıyorsun..
Üstad bizimkiler şu şekil topçu izliyor yav

bizim kap açıklamalarında falan bi işkilleniyordum 2 sezondur ve artık netim

açıklamalar tam olarak yapılmıyor @Uğur İz

zahada maaşının kim ödeyeceği yazılmamış ama kapa baksan 3 milyon kiralama aldık maaşı da lyon ödüyor gibi görünüyor

Ohooo agalar siz hayırdır ya? Transferler ne durumda diye bakmaya geldiydim fantezi mecmuasına nüsha yazma asamasina geçilmiş. yok alevler, daglar, karlar bizonlar vs. bi kendinize gelin yahu.
Gaassaray için yaptıklarımız ne zamandan beri mecmua nüshası oldu. Herkes ekmeğinin peşindeyken biz gs nin peşindeyiz

bizim kap açıklamalarında falan bi işkilleniyordum 2 sezondur ve artık netim

açıklamalar tam olarak yapılmıyor @Uğur İz

zahada maaşının kim ödeyeceği yazılmamış ama kapa baksan 3 milyon kiralama aldık maaşı da lyon ödüyor gibi görünüyor
Hüseyin Yücel de Chamberlein'a verilen gerçek ücreti ağzından kaçırmış. Kap'taki açıklamalarda doğru yazan tek şey alışveriş yapılan kulübün adı.

Kiralık kanat nedir Allah aşkına oyuncu kiralamak için son zamanlar mi beklenir.Aliyorsan adam akıllı al alamiyorsan elindeki adamın gitmesine izin verme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt