Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tersine kiralanmasını daha uygun görüyorum ne diyecek olursanız okan hoca yedek oyunculardan yararlanmasını bilmiyor her oyuncuyu hazır tutmayı onlardan bir şekilde faydalanmayı bilen bir hoca değil yedekte oturan neredeyse tüm oyuncularımız form kaybediyor ve daha kötü hale geliyor

Mesela Şenol Güneş bu konuda daha iyi bir hocadır oyunculara göre şablon oluşturmasını bilir tüm oyunculardan bir şekilde faydalanır hatta gözden çıkarılan oyunculardan bir bakmışsın ilk 11 performansı almaya başlamış
buna katılırım , ben köhnden umutluydum yalan yok. sıkıntılı tripli biri değil yaşı genç daha ..

eyüp süre alamıyor , ali turap genç millide iyi oynadı galiba çıt yok , hamza süs gibi duruyor... gün geçtikte takımın hocayıda 2 senedir taşımış olduğuna inanmaya başlıyorum.

biziki pas yapabiliyor muyuz ki bireysel performanslara kitliyiz anlamıyorum.

kimi gtirirsen getir sol bekte sırıtacak bu oyun kafasında... 10 metre çıktığın anda 40 metre gerine top gidiyor anasını satayım 3 5 saniyede ....

buna katılırım , ben köhnden umutluydum yalan yok. sıkıntılı tripli biri değil yaşı genç daha ..

eyüp süre alamıyor , ali turap genç millide iyi oynadı galiba çıt yok , hamza süs gibi duruyor... gün geçtikte takımın hocayıda 2 senedir taşımış olduğuna inanmaya başlıyorum.

biziki pas yapabiliyor muyuz ki bireysel performanslara kitliyiz anlamıyorum.

kimi gtirirsen getir sol bekte sırıtacak bu oyun kafasında... 10 metre çıktığın anda 40 metre gerine top gidiyor anasını satayım 3 5 saniyede ....
okan hocadandan çok umutluydum çünkü kafasında iki binli yıllara gönderme yapan bir şablon mevcuttu ama kafasındakini oluşturabilirdi mi hayır hatta yanlış kadro seçimleri yanlış transfer planlamalar ile çok çok geriye gittik yani şu an üç sene öncesi Fatih Terim’in oynattığı oyunun tıpkısını oynatıyoruz yedigimiz goller birebir aynı aynı

Açıkçası ben Kopenhag Isparta Prag PSV onlar gibi genç dinamik rakibi sindiren büyük takımlara zorluklar yaşatan genç oyunculardan kurulu bir kadro görmek istiyorum artık

Bunun için de genç oyuncularla başarılı olmuş çok yönlü bize en az 3.04 sene hizmet verecek bir teknik direktör bulmamız lazım

okan hocadandan çok umutluydum çünkü kafasında iki binli yıllara gönderme yapan bir şablon mevcuttu ama kafasındakini oluşturabilirdi mi hayır hatta yanlış kadro seçimleri yanlış transfer planlamalar ile çok çok geriye gittik yani şu an üç sene öncesi Fatih Terim’in oynattığı oyunun tıpkısını oynatıyoruz yedigimiz goller birebir aynı aynı

Açıkçası ben Kopenhag Isparta Prag PSV onlar gibi genç dinamik rakibi sindiren büyük takımlara zorluklar yaşatan genç oyunculardan kurulu bir kadro görmek istiyorum artık

Bunun için de genç oyuncularla başarılı olmuş çok yönlü bize en az 3.04 sene hizmet verecek bir teknik direktör bulmamız lazım
ben fener maçını bekliyorum üstad valla - çıkacaksa rezillik orda çıakcak ... ufak kurtarabilecekse orda kurtaracak.

adamlar çok iyi falan olduğunu demiyorum ama maçlarına bakıyorsun 80 dk karşı takımın suratına suratına ayno tempoda baskı yapabiliyorlar .. uzun toplarda santranın civarında kapmış oluyorlar..ileride herkes topa yakın oluyorki seker ederse hemen kazansınlar geri... üretmekte sıkıntılılar , orda da zaten malum faktörler devreye giriyor.

young boys bizi o baskının çok daha azıyla eledi ve kitledi...o yüzden hiç iyi hislerim yok o maçla ilgili.

Yahu bu herif atletik hızlı bir oyuncu bek olmadı mı takım defansında sorun var kanat bakıyorsun mesela jacobsla önlü arkalı oynar bu adam çokta seri dinamik bir kanat uyumu olurdu

ben fener maçını bekliyorum üstad valla - çıkacaksa rezillik orda çıakcak ... ufak kurtarabilecekse orda kurtaracak.

adamlar çok iyi falan olduğunu demiyorum ama maçlarına bakıyorsun 80 dk karşı takımın suratına suratına ayno tempoda baskı yapabiliyorlar .... young boys bizi o baskının çok daha azıyla eledi ve kitledi...o yüzden hiç iyi hislerim yok o maçla ilgili.
Young boya bizi o baskının çok azıyla elemedi adamlar köpek gibi bastı orta sahada o Young boya feneride maymun ederdi sahada bizden iyi durmalarının sebebi kontrollü oynamaları sadece takım savunmaları bizden daha fecaat durumda onların

Young boya bizi o baskının çok azıyla elemedi adamlar köpek gibi bastı orta sahada o Young boya feneride maymun ederdi sahada bizden iyi durmalarının sebebi kontrollü oynamaları sadece takım savunmaları bizden daha fecaat durumda onların
o kadar değil bence hocam yav... tmm disiplinli oynadılar o ayrıda , 2 3 pas trafiğine kırılırdı ama senin oyuncuların top birisine verip izliyor... torreira ne hikmetse hep 15-20 metre fazladan ileride (belki okan hoca talimatı bu bilemiyorum) ... heriflerde topu alan 50 metre rahat rahat geldi hep ..

gıcıklığına değil - kişisel fikrim - fener adamlara orta sahayı öyle geçirmezdi. geçen sezon torreira'nın yaptığı anında müdahele/kesicilik işlerini onlarda ismail yapıyor bu sezon...baya da iyi yapıyor şu ana kadar. takım haline tüm sahada değil daha kısa mesafede olunca daha uzun süreli tempo tutabiliyorlar.

biz gene salla ileri bekle yaparsak kadıköyde - harbiden millet meşalelerle cadı avına falan çıkar...(her ne kadar fenerin en zayıf karnı defans arkası koşular olsa da bu arada)

Zaha konusu umarım şöyledir. Biz imza ücretini ödemeye devam ederiz ama 3 milyon euro da kira ücreti alırız. Kapta görünen 4 milyon civarı maaşını da lyon üstlenmiştir. Kar ettiğimizi sanmıyorum ama zarar etmemişizdir bu şekilde umarım.
3 milyon kira+ maaşının bir kısmını ödeyeceklermiş. Maaşının büyük kısmını biz ödeyeceğiz gibi. 8 milyonsa maaşı 5 milyonunu biz öderiz.

Her ülkenin kendi kuralı vardır ama bence olamaz transfer artık. Eğer olabilse şöyle yaparlardı mesela. Bir ara De Gea Madrid'e gidecekti son dk yatmıştı. Serbest oyuncuyu transfer edebiliyorlarsa manu de gea ile fesh ederdi. De gea da serbest oyuncu olarak giderdi Madrid'e. Haksız mıyım?
Transfer döneminde serbest olmalıymış sanırım. Transfer dönemi bittikten sonra serbest kalan oyuncular dahil olmuyor.

Bence Hemeroid i aldık ama ya suyun karşı tarafı ya da menajeri suyu bulandırma derdinde.

ulan it herif roma devreye(!) girene kadar niye hiç ismimizi zikretmedinde olumsuz bir şey olunca piyasaya çıktın
Hermoso bize gelir mi? Bilmem ama Roma Hummels olacak bence. Roma stoper ikilisi sağ stoper Mancini, sol stoper Ndicka ben Ndicka'yı yedek bırakacaklarını sanmıyorum o yüzden Hermoso'ya yıllık 5 milyon net ücret vereceklerini pek düşünmüyorum o yüzden Hummels'e gidecekler daha düşük maaşa bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt