Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.702
- 94.820
- 4.978
evet. biz karamsarlığı düstur edinmiş bir topluluğuz. optimist yorumlar isteyen kızlarsoruyor.com a gitsinFabrizio here we go demiş ama siz gazete küpurune inanıyorsunuz he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet. biz karamsarlığı düstur edinmiş bir topluluğuz. optimist yorumlar isteyen kızlarsoruyor.com a gitsinFabrizio here we go demiş ama siz gazete küpurune inanıyorsunuz he
lan senin gibi biri bile bunu görüyorsa okan hoca niye göremiyor
benim gibi birisi olsaydı Rabiot aldırırdıSenin gibi biri olduğu için göremiyor ne yazık ki.
Özür dilerimFabrizio here we go demiş ama siz gazete küpurune inanıyorsunuz he
Hermoso için GS ile Roma arasında seçim yapacak dememiş mi yaw bizim verdiğimiz maaşta Romaya oranla daha iyiymişFabrizio here we go demiş ama siz gazete küpurune inanıyorsunuz he
Jakobs için diyorumHermoso için GS ile Roma arasında seçim yapacak dememiş mi yaw bizim verdiğimiz maaşta Romaya oranla daha iyiymiş
araplara gitmedi mi oOsimhen kadro dışı kalmış Arsenal'imiz alırsa şampiyon olur
Erden Timur’a da kiziyorum artik…
Madem gidicen, 3 ay daha dayan, transferleri bu embesillere birakma
Manu Kone 17 milyona Romaya gitmis, Thuramdan sonra en cok istedigim adamdi, Sara’dan ucuz!
kemerburgaz tesis inşaatı sandımMillet açlıktan ormana siciyor ey yönetimmmm
Keşke hermoso olsa da bazen sol stoper bazen sol bek oynar. yakup bekleyen adam değil hoca onu da patlacak. Onun yerine Berkan sol bek oynasın daha iyi berkan-hermoso-sanchez-jelert de yapabiliriz.abi adam geçiş savunmasında iyi.
ama hücum bek lan. 1-2 maçını izledim herif gidiyor. bize gitmeyeni lazım. hocayla ters düşülen nokta burası. savunma yapan daha dengeli 1 bek. aranan tek kriter bu olmalı
3 bek aldık. çok açık bir şekilde 3 bekte de boey arıyoruz biz.
çok zor onu bulmak
6 ay da bir bek değişmenin tek sebebi bu
Ama büyük takımlara gittiler bize gelmezlerdiFofana, Thuram, Kone,El Khannouss,Andre, Alcaraz, Ezequiel Fernandez, Berge, Hlozek , Fabio Carvalho..
Bu isimler bu yaz 17-23 mio Euro arası transfer yapan 8-10 numaralar
Bu bütçe ile bu isimler varken Sara hamlesi yapılacak en son hamlelerden biri olması gerekirdi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi