Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen kadro dışı kalmış Arsenal'imiz alırsa şampiyon olur

Erden Timur’a da kiziyorum artik…

Madem gidicen, 3 ay daha dayan, transferleri bu embesillere birakma :(

Manu Kone 17 milyona Romaya gitmis, Thuramdan sonra en cok istedigim adamdi, Sara’dan ucuz!

Fofana, Thuram, Kone,El Khannouss,Andre, Alcaraz, Ezequiel Fernandez, Berge, Hlozek , Fabio Carvalho..

Bu isimler bu yaz 17-23 mio Euro arası transfer yapan 8-10 numaralar

Bu bütçe ile bu isimler varken Sara hamlesi yapılacak en son hamlelerden biri olması gerekirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Monaconun 3 tane sol beki var. O 10 milyonluk paketi bir daha kolay kolay kimse teklif etmez Jakobs icin.

Sakatligini atlatmis, Brezilya Milli Topcusu Henrique ve Fransiz U20 Milli takimin sol beki var kadroda.

Bence Jakobsu salmaya hazir olurlar.

abi adam geçiş savunmasında iyi.

ama hücum bek lan. 1-2 maçını izledim herif gidiyor. bize gitmeyeni lazım. hocayla ters düşülen nokta burası. savunma yapan daha dengeli 1 bek. aranan tek kriter bu olmalı

3 bek aldık. çok açık bir şekilde 3 bekte de boey arıyoruz biz.

çok zor onu bulmak

6 ay da bir bek değişmenin tek sebebi bu
Keşke hermoso olsa da bazen sol stoper bazen sol bek oynar. yakup bekleyen adam değil hoca onu da patlacak. Onun yerine Berkan sol bek oynasın daha iyi berkan-hermoso-sanchez-jelert de yapabiliriz.

Jelert yerine genel de Barış Alper oynar. Belli bir süre sonra kurtulma yolları ararız. En sonunda Ali formayı alır. Bonservisini verir yollarız

Hermoso sert bir adam degilki muazzam top teknigi olan duracagi yeri iyi bilen kademe hatasi yapmayan iyi bir stoper

Orta sahada ne verecek sana hic birsey gecer oraya topu dagitir sertlik filan katmaz oraya

Fofana, Thuram, Kone,El Khannouss,Andre, Alcaraz, Ezequiel Fernandez, Berge, Hlozek , Fabio Carvalho..

Bu isimler bu yaz 17-23 mio Euro arası transfer yapan 8-10 numaralar

Bu bütçe ile bu isimler varken Sara hamlesi yapılacak en son hamlelerden biri olması gerekirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama büyük takımlara gittiler bize gelmezlerdi

Şu son 3 ayda bu takıma yapılanları, ali koç ve rambo okan bir araya gelse yapamazdı. Teknik direktör ve yönetim el birliği ile kulübü mahvettiler resmen. Şampiyon olmuş her yerde şarkıların türkülerin söylendiği yep yeni umutlarla yeni sezonun beklendiği bir sezonda kulübü katlettiler resmen. Bugün şu kulübü ali koç'a verip al istediğin kadar hıncını çıkar istediğin işkenceyi yap deseler şu 3 ayda yemin ederim bu kadarını yapamazdı. Ben bu sürecin bilinçsiz bir şekilde buralara kadar geldiğine inanmıyorum hocasından başkanına kadar net bir şekilde art niyet var. Bu kadar olumlu giden şeyleri bu kadar hızlı bir sürede olumsuza çevirmek bir denk geliş olamaz bence. Bazı insanların içinde bastırılmış galatasaray düşmanlığı mı yatıyor nedir ben anlamadım arkadaşım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt