Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay bekleyip 30 milyon Euro’luk geliri bomboş orta sahası yüzünden kaybederken 3 gün kala sol bekini, sol stoperini ve sol kanadını değiştirmeye karar veren Okan, Dursun, İbo ve Cenker’le bu sezon nasıl bitecek bakalım.

Bu Twitter'da ft romantizmi yapanlar etkileşim için mi yapıyorlar yoksa ciddiler mi

4 büyükler arasında fizik kondisyon olarak en geride olan biziz, hem de inanılmaz bir farkla. İkili mücadele kazanma yüzdeleri de bunu gösteriyor zaten.
Orta sahası iyi olan ligi götürür, ilerde isterse 3 tane çok iyi hücumcun olsun orta sahan kadar top oynarsın. Takımın forveti en son maçta sinirinden orta sahanın sağındaki rakibe çift daldı. Bu sezonu özetleyen bir pozisyondu.

Hiç kimse Okan hocamıza gerçeği söylemiyor mu ?
Bu takımın orta saha eksikliği var .
Bilerek mi yapıyor yönetim yada hocamız merak etmeye başladım orta saha transferi konuşulmuyor ayrıca eldeki orta sahalar da kullanılamıyor.
Yeter artık sürekli sağ sol stoper değişikliği yapıyorsun oyunu kuramıyorsun orta saha bomboş gör artık inat etme hatanda Okan hocam

Lauirent İcardi Barış
Sara Moder Kaan
Jakob Hermoso Davinson Jelert
Muslera

Moder
Luirent
Jakob
Hermoso

Keyifli kadro aslinda

Demirbay
Nelsson
Mertens
Batshuayi
Aktürkoglu

Yedek kulübesi de iyi

Japonya liginde Hiroshima Tokyo macini izliyorum. Tanidik yuzler var

Hiroshima Td kral Skibbe. Hiroshima 3-1 önde. Hocam liderligi aldi. 3 golü de tolgay arslan atti

Tokyoda da makatomo var ama yedek :d

Yani çok ilginç bu yönetim transferler bitti diye muhabirlere servis ediyorsunuz ne Hermoso ne İsmail Jakops ne de kanat transferini bitiremiyorsunuz.

Bu Twitter'da ft romantizmi yapanlar etkileşim için mi yapıyorlar yoksa ciddiler mi
Yav sen daha düne kadar Okan'ı göklere çıkartan bir adamdın, Okan'ın oynattığı topu beğenip FT'ye laf atman filan komik. FT'nin AL'de Berkan-Taylan-Cicaldau orta sahasıyla Marsilya-Lazio-Lokomotif'e karşı oynattığı topu Okan 250 milyon euro harcasak yine oynatamaz. Şu kadro ve bütçe FT'nin elinde olsaydı BJK'yı yenip, YB'ye 2 maçta 7-8 tane atmıştık muhtemelen. Soran olursa hocanın devri bitmiş ama.
Sen de haklısın, derhal sezon ortasında no name bir Alman getirelim, eminim şampiyon yapacaktır takımı. Dursun'la Cenk'le de çok güzel anlaşırlar.

Hiç bu kadar yetersiz ve beceriksiz yönetim görmedim diyeceğim de dursun özbek yönetimiyle ilk defa karşılaşmıyoruz.

Okan da devam etsin bunlara desteğe ve yönetim ağzıyla konuşmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt