Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mesela yabancı sınırında yer kalırsa üçüncü bir forveti 14. yabancı olarak isterim. Belli ki sık sık iki forvet oynayacağız. Young Boys maçında Batshuayi-Icardi başladığımızda girecek hamle oyuncusu kalmamıştı. Dervişoğlu ile de bu iş yürümez tabii ki. Yabancı sınırında sorun yaşamazsak üçüncü bir forvet iyi olur. 1+1 maaş ile Aaron Boupendza çeksek hayal gibi olur.

Yav sen daha düne kadar Okan'ı göklere çıkartan bir adamdın, Okan'ın oynattığı topu beğenip FT'ye laf atman filan komik. FT'nin AL'de Berkan-Taylan-Cicaldau orta sahasıyla Marsilya-Lazio-Lokomotif'e karşı oynattığı topu Okan 250 milyon euro harcasak yine oynatamaz. Şu kadro ve bütçe FT'nin elinde olsaydı BJK'yı yenip, YB'ye 2 maçta 7-8 tane atmıştık muhtemelen. Soran olursa hocanın devri bitmiş ama.
Sen de haklısın, derhal sezon ortasında no name bir Alman getirelim, eminim şampiyon yapacaktır takımı. Dursun'la Cenk'le de çok güzel anlaşırlar.
Özür dilerim iki sene üst üste şampiyon olup içerde dışarda her takımı madara eden hocayı destekledigim için. Hiç laf etmedim sonra hocaya eleştiri falan da yapmadım körü körüne savunmaya devam ettim.

3 yıl kupasiz geçmesine ve türlü türlü tatsizliklar yaşanmasına rağmen editler yapıp romantik takilmaliydim sizin yaptiginiz gibi

Geçen sene çok iyi oynamadan kendi kalitemiz ve rakiplerin kalitesizliğiyle sezonu götürdük. Bu yıl iyi futbol izleyelim.

Şu kadro ve bütçe ftnin elinde olsaydı muhabbetti de garip. Camia üstü bir adam kredisi sonsuz. Takımın başında da 6 ay çalışıp gönderilmedi. O imkanlarda elinde oldu başarılı oldu dönem dönem başarısız oldu. FTyi denedik olmadı okani denedik olmuyor yine ftye mi dönelim bu mudur yani koskoca camianın hoca portföyü. Yarın emekli olsa bu adam kapıya kilit mi vurcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt