3 maç ver haftaligimi basacamJaponya liginde Hiroshima Tokyo macini izliyorum. Tanidik yuzler var
Hiroshima Td kral Skibbe. Hiroshima 3-1 önde. Hocam liderligi aldi. 3 golü de tolgay arslan atti
Tokyoda da makatomo var ama yedek :d
3 maç ver haftaligimi basacamJaponya liginde Hiroshima Tokyo macini izliyorum. Tanidik yuzler var
Hiroshima Td kral Skibbe. Hiroshima 3-1 önde. Hocam liderligi aldi. 3 golü de tolgay arslan atti
Twitter'da düşündüğünü yazan %5 falan. Kalanı etkileşim için yazıyor.Bu Twitter'da ft romantizmi yapanlar etkileşim için mi yapıyorlar yoksa ciddiler mi
Mümin bitler he , sadaka bile verirlerMüsbit mi zuhahahahaha
Müslüman bitlere müsbit denir :dddd
harry kewell'da japon liginde takım çalıştırdı en son ama kovulmuşJaponya liginde Hiroshima Tokyo macini izliyorum. Tanidik yuzler var
Özür dilerim iki sene üst üste şampiyon olup içerde dışarda her takımı madara eden hocayı destekledigim için. Hiç laf etmedim sonra hocaya eleştiri falan da yapmadım körü körüne savunmaya devam ettim.Yav sen daha düne kadar Okan'ı göklere çıkartan bir adamdın, Okan'ın oynattığı topu beğenip FT'ye laf atman filan komik. FT'nin AL'de Berkan-Taylan-Cicaldau orta sahasıyla Marsilya-Lazio-Lokomotif'e karşı oynattığı topu Okan 250 milyon euro harcasak yine oynatamaz. Şu kadro ve bütçe FT'nin elinde olsaydı BJK'yı yenip, YB'ye 2 maçta 7-8 tane atmıştık muhtemelen. Soran olursa hocanın devri bitmiş ama.
Sen de haklısın, derhal sezon ortasında no name bir Alman getirelim, eminim şampiyon yapacaktır takımı. Dursun'la Cenk'le de çok güzel anlaşırlar.
debüa sutlanmis
Dubois'i Adana'nın sıkıntılı bir sokağında yalnız başına bırakıp kaçalım.
E bu adam maç kadrosunda değil miydi.