Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.493
- 106.104
- 4.738
Admirim bu lorente iyi herif gibiNerden biliyon mk
Adını daha demin duydun utanmaz herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim bu lorente iyi herif gibiNerden biliyon mk
Adını daha demin duydun utanmaz herif
La ben adam gitsin diyorum gitsin. Kendi dogrularini unutmuş kendiyle çelişen işler yapiyor. Tek doğrusuna takılıp kalmış gözü başka birşey gormuyo istemiyorum kalmasını.Çözümün bu yönetimle no name bir yabancı hoca yani, yani böyle biri gelirse FT'den iyi oynatır ve ligde daha çok puan toplarız diyorsun o halde, doğru mu anlıyorum?
Adama kimse hakaret de etmedi, takımı kötü oynattığı için eleştirildi, karşı argüman ise 102 puandan öteye gidemedi. Hadi şimdi görelim 102 puanını.
Transfer sezonunun başindan beri bakilan her oyuncu profil olarak farkli zaten.Oyuncu almak icin oyuncu aliniyor.Cherki, Lauriente, Arias bu 3'ünden biri ihtimalse Cherki ne alaka derim Lauriente ve Arias ile oyun stili olarak alakası yok.
Pva Rui Vina Solbek transfer listesinden sonra saldım ben bu işleri sen de sal reisCherki, Lauriente, Arias bu 3'ünden biri ihtimalse Cherki ne alaka derim Lauriente ve Arias ile oyun stili olarak alakası yok.
Ofansı iyi diye aldığımız Aanholt Nagatomo'dan sonra defansif olarak en iyi sol bekimizdi bana göre. Hücumda komedi niyetine attığı hatalı paslar olmasa iyi adamdı aslında.
Geriye koş, defans yap, önde bas dediğimizde topu alıp koşmaya hali kalmaz muhtAdmirim bu lorente iyi herif gibi
Zaten bu saatten sonra benzer özelliklere sahip oyuncu bulamayiz.Cherki, Lauriente, Arias bu 3'ünden biri ihtimalse Cherki ne alaka derim Lauriente ve Arias ile oyun stili olarak alakası yok.
Bu yönetimle herhangi bir yabancı hocanın başarılı olma ihtimali yok. Hiçbir iş yapabilecek profili zaten ikna edemezler. Gelecek adam Torrent vari biri olur anca. İlk iki maçta işte modern futbol bu filan denecek, 5. maçta ise küfür yemeye başlayacak.La ben adam gitsin diyorum gitsin. Kendi dogrularini unutmuş kendiyle çelişen işler yapiyor. Tek doğrusuna takılıp kalmış gözü başka birşey gormuyo istemiyorum kalmasını.
Ralf Ragnickin Avusturyaya oynattığı topu takımın fizik kalitesini beğeniyorum. Onu istiyirum ben Okan yerine.
Hayatında izlemediğin adama kanat diyorsun, sövünce ben gergin oluyorum.Kero başgan seni bu aralar çok gergin görüyorum.