Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GWTs_qRWsAMFBCO

Çözümün bu yönetimle no name bir yabancı hoca yani, yani böyle biri gelirse FT'den iyi oynatır ve ligde daha çok puan toplarız diyorsun o halde, doğru mu anlıyorum?

Adama kimse hakaret de etmedi, takımı kötü oynattığı için eleştirildi, karşı argüman ise 102 puandan öteye gidemedi. Hadi şimdi görelim 102 puanını.
La ben adam gitsin diyorum gitsin. Kendi dogrularini unutmuş kendiyle çelişen işler yapiyor. Tek doğrusuna takılıp kalmış gözü başka birşey gormuyo istemiyorum kalmasını.

Ralf Ragnickin Avusturyaya oynattığı topu takımın fizik kalitesini beğeniyorum. Onu istiyirum ben Okan yerine.

Bence Okan hoca ayrıldığı an artık tamamen yerli hoca konusunu noktalamak lazım bir daha kapıdan içeri yerli biri girmemeli hatta Arda Turan'da ileride gelmesin direk Avrupa'ya geçiş yapsın.

Kulübün yapması gereken yabancı bir sportif direktör bulup yabancı bir teknik adamla kurgulamalı anlık kısa vadeli başarılar için yerli hoca tutumundan vazgeçilmeli.

Mehmet Özcan: "Galatasaray; Lyon’da kadro dışı bırakılan Rayan Cherki'yi fırsat transferi olarak düşünüyor. Avrupa’nın büyük liglerine gitme ihtimali kalmadı."

La ben adam gitsin diyorum gitsin. Kendi dogrularini unutmuş kendiyle çelişen işler yapiyor. Tek doğrusuna takılıp kalmış gözü başka birşey gormuyo istemiyorum kalmasını.

Ralf Ragnickin Avusturyaya oynattığı topu takımın fizik kalitesini beğeniyorum. Onu istiyirum ben Okan yerine.
Bu yönetimle herhangi bir yabancı hocanın başarılı olma ihtimali yok. Hiçbir iş yapabilecek profili zaten ikna edemezler. Gelecek adam Torrent vari biri olur anca. İlk iki maçta işte modern futbol bu filan denecek, 5. maçta ise küfür yemeye başlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt