Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.773
- 22.614
- 2.933
Tesis bitti diye takımı ormana sıçırttan takımın maça oyuncu götürüp sözleşmeyi fes etmesi gayet normal sayılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı mevkilerin içi boş ama tüm sorun oyuncu profillerinde değil. Sanki a planı mukemmelmis de biz ona oyuncu uyduramiyoruz gibi davraniyo. Burası GS sonsuz bütçesi olan bir takım değiliz asla olmadık. Eldeki oyuncularla en doğru planı uygulayacaksin. Hangi sampiyonlugumuzda tüm mevkileri dolu mükemmel kadromuz vardı yaw. Sol bek eksik orta eksik hep bir mevki eksikken şampiyon olduk. Kendisi bile böyle şampiyon yaptı iki senede
Ben ne zaman biatci oldum la. Tanimiyormus gibi konuşma. Kimseye düşmanlık ettiğim de yok ama senin bana etmeye niyetin var gibi yaziyorsun. Hakaretler ve aşağılamaya karşı savunduk yanlış mı ettik.Yoo, FT'nin gitmesi doğru olandı o dönem için, tabii yerine Torrent'in geleceğini bilmesek... FT'nin her ismi geçtiğinde sanki düşmanını duymuş gibi tepki vermen filan buralar komik, çünkü adam 11 yılda 8 şampiyonluk kazandırmış, birisini ise 1 gol farkla kaybetmiş. Bugün gelse yine potaya oynatır, Icardi'nin filan olduğu kadroyla da Prag'a, YB'a, Kopenhag'a ezilmez, ezeli rakibinden kupada 5 yemez. FT asla gelmesin, ama sezon ortasında şu yönetimle no name bir Alman'a hayır demezsin. Modern futbol filan tabii.
Son bir dipnot: Bu takım geçen yıl bütün derbilerde ezildi, şampiyonluk maçını ise 60 dk 10 kişi oynayan rakibine evinde şut atamadan kaybetti, yani yaptığın romantizmin karşılığı yok. Sana göre geçen yıl da çok iyiydi gerçi.
Her olumsuzluğu bir topcuya yıkmadan yollar ayrilmali. Bir kere de erken vedalaşma işini doğru yapalım. Uzatmalı ilişkilerin sonu bka çıkıyorO değilde Nelson son maçta çok iyi oynadı. Onu kesmesi garip olur.
Kero başgan seni bu aralar çok gergin görüyorum.Nerden biliyon mk
Adını daha demin duydun utanmaz herif
Hermoso hakkında olumlu bir gelişme var mı?Ulan 3 aydır çektiklerimiz yetmezmiş gibi 4 gün daha eziyet çekicez belliki, transfer dönemlerinde Galatasaraylı olmak dünyanın en zor şeyi malesef. Hermosoyu kaptırma korkusundan aklım hep telefonda hanımdan azar yiye yiye bir hal olduk.
Çözümün bu yönetimle no name bir yabancı hoca yani, yani böyle biri gelirse FT'den iyi oynatır ve ligde daha çok puan toplarız diyorsun o halde, doğru mu anlıyorum?Ben ne zaman biatci oldum la. Tanimiyormus gibi konuşma. Kimseye düşmanlık ettiğim de yok ama senin bana etmeye niyetin var gibi yaziyorsun. Hakaretler ve aşağılamaya karşı savunduk yanlış mı ettik.
Son senelerinde başarısız olan birini takım her dara dustugunde salya sümük kurtarıcı olarak istemek sana normal geliyorsa birşey diyemem bana normal gelmiyor. Yeter baba ben sikildim Avrupa'nın tirt takımlarına fizik olarak sahada ezilip eğilip bukulmekten. Yabancı hoca istememin de tek sebebi bu