Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın rotasyonu epey daraldı eğer 5 Eylül'e kadar şapkadan tavşan çıkarırcasına 3-4 sağlam takviye gelmezse sezona dair umutlarım epey azalacak. Elde Jelert dışında bek kalmadı, orta saha da hala eksik var ve kanat oyuncusu olarak eksik var.

Bazı mevkilerin içi boş ama tüm sorun oyuncu profillerinde değil. Sanki a planı mukemmelmis de biz ona oyuncu uyduramiyoruz gibi davraniyo. Burası GS sonsuz bütçesi olan bir takım değiliz asla olmadık. Eldeki oyuncularla en doğru planı uygulayacaksin. Hangi sampiyonlugumuzda tüm mevkileri dolu mükemmel kadromuz vardı yaw. Sol bek eksik orta eksik hep bir mevki eksikken şampiyon olduk. Kendisi bile böyle şampiyon yaptı iki senede

La ne planı ? Mal Anadolu takımlarina önde bas şampiyon ol işte, Avrupa'da iyi maçı yok. Okan buruk hemen kovulmali

Okan akşama dubois i oynatır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cherkiyi aksak bile satıl alma veya zorunlu satın almayla alırsak anlamı olur benim için 21 yaşında gelecek vaadeder ancak kiralık olacaksa adam zaten 10 numara kanat bile değil tam olarak.

Yoo, FT'nin gitmesi doğru olandı o dönem için, tabii yerine Torrent'in geleceğini bilmesek... FT'nin her ismi geçtiğinde sanki düşmanını duymuş gibi tepki vermen filan buralar komik, çünkü adam 11 yılda 8 şampiyonluk kazandırmış, birisini ise 1 gol farkla kaybetmiş. Bugün gelse yine potaya oynatır, Icardi'nin filan olduğu kadroyla da Prag'a, YB'a, Kopenhag'a ezilmez, ezeli rakibinden kupada 5 yemez. FT asla gelmesin, ama sezon ortasında şu yönetimle no name bir Alman'a hayır demezsin. Modern futbol filan tabii.
Son bir dipnot: Bu takım geçen yıl bütün derbilerde ezildi, şampiyonluk maçını ise 60 dk 10 kişi oynayan rakibine evinde şut atamadan kaybetti, yani yaptığın romantizmin karşılığı yok. Sana göre geçen yıl da çok iyiydi gerçi.
Ben ne zaman biatci oldum la. Tanimiyormus gibi konuşma. Kimseye düşmanlık ettiğim de yok ama senin bana etmeye niyetin var gibi yaziyorsun. Hakaretler ve aşağılamaya karşı savunduk yanlış mı ettik.

Son senelerinde başarısız olan birini takım her dara dustugunde salya sümük kurtarıcı olarak istemek sana normal geliyorsa birşey diyemem bana normal gelmiyor. Yeter baba ben sikildim Avrupa'nın tirt takımlarına fizik olarak sahada ezilip eğilip bukulmekten. Yabancı hoca istememin de tek sebebi bu

50 m euro harcayıp daha kötü bir takım haline gelmeyi nasıl başardık

Herşeyi transferle çözerim kafası çok tehlikeli bir yaklaşım.

Burası Chelsea falan değil, bok gibi paramız yok. CL'ye katılamadığın yerde bu kadar parayı nasıl harcıyorlar, hele hele Dursun gibi rezil bir başkan varken. Illaki bir yerimizde patlayacaktır bu.

Yok mu şöyle taşaklı bir gazeteci çıkıp sorsun Dursuna bankalar birliği işi noldu diye. Adam yürüyen yalan makinası.

Ne cherki ne de hermoso gelir yönetimin her saniyesi fiyasko

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan 3 aydır çektiklerimiz yetmezmiş gibi 4 gün daha eziyet çekicez belliki, transfer dönemlerinde Galatasaraylı olmak dünyanın en zor şeyi malesef. Hermosoyu kaptırma korkusundan aklım hep telefonda hanımdan azar yiye yiye bir hal olduk.

Nezih Akşener: "Galatasaray'da kanat mevkisi transferinde Cherki şu an bir adım önde. Aslında Galatasaray transferleri aynı aşamada yürütüyor diyebiliriz, oyuncularla aynı şekilde ilgileniyor. Lauriente ve Jhon Arias da Galatasaray'ın kanat transferinde listesinde." (beIN Sports Türkiye)

Nasıl ve ne şartlarda kimlere karşı şampiyon olduğumuz unutulmuş iki sezonda. Konfor böyle birşey zaten elde edince önemini unutursun. Hoca iki sezon başarılı oldu destekledik. Yanlışlarına sabrettik. Timurun gidişiyle kontrolü kaybetti. Bu yolun sonu istesen de istemesen de ayrılık zaten. Kredisi yok mu var ama bu zihniyetiyle zaten sezon sonunda kredisini kendi tüketecek. Bir sene kaybetmeye gerek yok.

Ben ne zaman biatci oldum la. Tanimiyormus gibi konuşma. Kimseye düşmanlık ettiğim de yok ama senin bana etmeye niyetin var gibi yaziyorsun. Hakaretler ve aşağılamaya karşı savunduk yanlış mı ettik.

Son senelerinde başarısız olan birini takım her dara dustugunde salya sümük kurtarıcı olarak istemek
sana normal geliyorsa birşey diyemem bana normal gelmiyor. Yeter baba ben sikildim Avrupa'nın tirt takımlarına fizik olarak sahada ezilip eğilip bukulmekten. Yabancı hoca istememin de tek sebebi bu
Çözümün bu yönetimle no name bir yabancı hoca yani, yani böyle biri gelirse FT'den iyi oynatır ve ligde daha çok puan toplarız diyorsun o halde, doğru mu anlıyorum?

Adama kimse hakaret de etmedi, takımı kötü oynattığı için eleştirildi, karşı argüman ise 102 puandan öteye gidemedi. Hadi şimdi görelim 102 puanını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt