Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz torreiraya cok bel bagliyoruz ama kendi basina bir holding 6 olamiyor. Hele avrupa maclarda daha cok belli oluyor. Pres isini iyi yapiyor top kapabiliyor hepsini tr liginde daha iyi yapiyor. Eskiden ispanya milli takimda marcos senna vardi bütün defansif yükü o cekiyordu. Veya portekizde palinha. Sübürme islerini iyi yapar ama torreirayi biz tek basina 6 ya yazamiyoruz. Demekki burada bi eksik var. Torreira en degerli oyuncularimizdan bitanesi, yanlis anlasilmasin ama onunla cift 6li sistem ile oynayabiliriz daha cok.

Biz torreiraya cok bel bagliyoruz ama kendi basina bir holding 6 olamiyor. Hele avrupa maclarda daha cok belli oluyor. Pres isini iyi yapiyor top kapabiliyor hepsini tr liginde daha iyi yapiyor. Eskiden ispanya milli takimda marcos senna vardi bütün defansif yükü o cekiyordu. Veya portekizde palinha. Sübürme islerini iyi yapar ama torreirayi biz tek basina 6 ya yazamiyoruz. Demekki burada bi eksik var. Torreira en degerli oyuncularimizdan bitanesi, yanlis anlasilmasin ama onunla cift 6li sistem ile oynayabiliriz daha cok.
Dünya uzerinde ortasahayi tek başına kapatabilrm bir futbolcu yokki .Bu nedenle bahsettigin gibi 2 topçunun kapatması en mantıklısı.Torreira inanılmaz efor sarfediyor vede dönem dönem yoruluyor bunuda belli ediyor.Cunku heryerde .Bizim yönetim ne yapıyor sol bek bakıyor.Taraftar kohnu beğenmedi diye.Yillardir ortasahamiz ezik oynuyoruz buda bize pahalıya mal oliyor .Hala farkında olmayanlar mevcut.

O değil de sizce kendi kendimizi kandırmıyor muyuz? Bu yönetimin Çarşamba Cuma arası 3 - 4 transfer yapabileceğinine güvenen var mı?

Salih için bu söylenen bu yorumlar Kaan içinde söylendi. O dönem Kaan'ın gelmesi gerektiğini söylemiştim. Şimdi de Salih gelmeli diyorum.
Kaan daha iyi savunmacı ayağını söylemiyorum bile bizdeki en iyi 2-3 pasörden birisi. Salih adını duyunca aklıma hep Samanyolu salih gelir buda gereksiz bi anekdot olsun.

bu arguman bizim için de geçerli bu arada.

gs yarın bir şekilde young boys'u elesin, hafta sonu da adana'yı adana'da biraz farklı bir skorla yensin, her şey güllük gülistanlık olur.

hala daha camianın üzerindeki baskı, özgüvensizlik ve kötü enerjinin birincil sebebi bjk süper kupa maçıdır. o maçı 2-1 kaybetsek, ne zaha-kerem krizi olurdu, ne de okan hoca bu kadar eleştirilirdi.

hala daha söylüyorum, gs'ın kadrosu ligin en iyi kadrosudur. birey birey değerlendirdiğimizde ligin en iyi ilk onbirinin min 6, max 8 oyuncusunu gs'dan seçersiniz.

bjk maçı bildiğin komaya soktu lan camiayı. hoca falan da saçma sapan işlere girdi. artık şu psikolojiden bir çıkalım.

bir kaç iyi sonuca ve rahatlamaya ihtiyacımız var sadece.

Yahu reis Allah aşkına hala en iyi kadro falan demeyin.İsimlerede takılı kalmayın.

Şu an için karma yapsan gözü kapalı
Sanchez
İcardi
Torreira yı alırım..
İsimlere bakılmaksızın çok göreceli bir kavram bu.

Seneledir şampiyon oluyoruz gelirler projeler falan diyoruz.
Ama şu durumda bu çapsız fbjk kadrosundan net üstünüz diyemiyoruz.
Çünkü bizim başımızdaki çapsızlarda işte sizin gibi düşünüyor.

Bu çapsızlar orta saha almazlar.Çünkü okan buruk hala inat ediyor ve görmüyor.Köhnün nasıl bir futbolcu olduğunu görmek için bizde oynaması gerekiyormuş.Bende yaparım bu teknik adamlığı ve scoutingi..
Göz göre göre başarısızlığa sürüklüyorlar bu klübü..

Dünya uzerinde ortasahayi tek başına kapatabilrm bir futbolcu yokki .Bu nedenle bahsettigin gibi 2 topçunun kapatması en mantıklısı.Torreira inanılmaz efor sarfediyor vede dönem dönem yoruluyor bunuda belli ediyor.Cunku heryerde .Bizim yönetim ne yapıyor sol bek bakıyor.Taraftar kohnu beğenmedi diye.Yillardir ortasahamiz ezik oynuyoruz buda bize pahalıya mal oliyor .Hala farkında olmayanlar mevcut.
Tek basina idare edebilenlerde var örneginide yazdim. Ha tabiki digerleride defansa takim savunmasina yardim edecek orasi ayri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt