- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Yabanci kanat yazanlar zaha yerine yazılabilir o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek bir sebebi var burada aldıkları parayı dünya uzeinde hatta marşta bile verebilen kulübe rastlanmıyor.Tek sebep bu.lan hadi anladım limit yok kimse gelmiyor da niye kimse de gitmiyor
Dünya uzerinde ortasahayi tek başına kapatabilrm bir futbolcu yokki .Bu nedenle bahsettigin gibi 2 topçunun kapatması en mantıklısı.Torreira inanılmaz efor sarfediyor vede dönem dönem yoruluyor bunuda belli ediyor.Cunku heryerde .Bizim yönetim ne yapıyor sol bek bakıyor.Taraftar kohnu beğenmedi diye.Yillardir ortasahamiz ezik oynuyoruz buda bize pahalıya mal oliyor .Hala farkında olmayanlar mevcut.Biz torreiraya cok bel bagliyoruz ama kendi basina bir holding 6 olamiyor. Hele avrupa maclarda daha cok belli oluyor. Pres isini iyi yapiyor top kapabiliyor hepsini tr liginde daha iyi yapiyor. Eskiden ispanya milli takimda marcos senna vardi bütün defansif yükü o cekiyordu. Veya portekizde palinha. Sübürme islerini iyi yapar ama torreirayi biz tek basina 6 ya yazamiyoruz. Demekki burada bi eksik var. Torreira en degerli oyuncularimizdan bitanesi, yanlis anlasilmasin ama onunla cift 6li sistem ile oynayabiliriz daha cok.
Rizespor'un oyuncuyu istemesi ve yönetimin gönderme ihtimali de varkomik olan ne
Sasuolo'lu sol kanat vardı. O nasıl?Bizim sol kanada Mike Tresor'u satın alma opsiyonuyla kiralamamız gerek..
Ben pek beğenmedim.İstenilen 20 milyon eurolar çok fazla özellikle..Sasuolo'lu sol kanat vardı. O nasıl?
O değil de sizce kendi kendimizi kandırmıyor muyuz? Bu yönetimin Çarşamba Cuma arası 3 - 4 transfer yapabileceğinine güvenen var mı?
Kaan daha iyi savunmacı ayağını söylemiyorum bile bizdeki en iyi 2-3 pasörden birisi. Salih adını duyunca aklıma hep Samanyolu salih gelir buda gereksiz bi anekdot olsun.Salih için bu söylenen bu yorumlar Kaan içinde söylendi. O dönem Kaan'ın gelmesi gerektiğini söylemiştim. Şimdi de Salih gelmeli diyorum.
Bilmiyorum ama benim için Italya liginin istatistikleri tr ligi için = ×1.5Ben pek beğenmedim.İstenilen 20 milyon eurolar çok fazla özellikle..
NKVAS ne demek ? F si mi eksik sanki yoksa gelene geçene sövdün müHi, brothers,
NKVAS.
Bye, brothers.
Eylül değil mi son Avrupa için.O değil de sizce kendi kendimizi kandırmıyor muyuz? Bu yönetimin Çarşamba Cuma arası 3 - 4 transfer yapabileceğinine güvenen var mı?
bu arguman bizim için de geçerli bu arada.
gs yarın bir şekilde young boys'u elesin, hafta sonu da adana'yı adana'da biraz farklı bir skorla yensin, her şey güllük gülistanlık olur.
hala daha camianın üzerindeki baskı, özgüvensizlik ve kötü enerjinin birincil sebebi bjk süper kupa maçıdır. o maçı 2-1 kaybetsek, ne zaha-kerem krizi olurdu, ne de okan hoca bu kadar eleştirilirdi.
hala daha söylüyorum, gs'ın kadrosu ligin en iyi kadrosudur. birey birey değerlendirdiğimizde ligin en iyi ilk onbirinin min 6, max 8 oyuncusunu gs'dan seçersiniz.
bjk maçı bildiğin komaya soktu lan camiayı. hoca falan da saçma sapan işlere girdi. artık şu psikolojiden bir çıkalım.
bir kaç iyi sonuca ve rahatlamaya ihtiyacımız var sadece.
3 Avrupa için mi?Ayın 28’i ile 3’ü arası neredeyse 1 hafta var
Öyleymiş3
Eylül değil mi son Avrupa için.
Tek basina idare edebilenlerde var örneginide yazdim. Ha tabiki digerleride defansa takim savunmasina yardim edecek orasi ayri.Dünya uzerinde ortasahayi tek başına kapatabilrm bir futbolcu yokki .Bu nedenle bahsettigin gibi 2 topçunun kapatması en mantıklısı.Torreira inanılmaz efor sarfediyor vede dönem dönem yoruluyor bunuda belli ediyor.Cunku heryerde .Bizim yönetim ne yapıyor sol bek bakıyor.Taraftar kohnu beğenmedi diye.Yillardir ortasahamiz ezik oynuyoruz buda bize pahalıya mal oliyor .Hala farkında olmayanlar mevcut.
O değil de sizce kendi kendimizi kandırmıyor muyuz? Bu yönetimin Çarşamba Cuma arası 3 - 4 transfer yapabileceğinine güvenen var mı?