Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
35-36sında getirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35-36sında getirir
OlduOrta saha alalim yeterlidir. Sara mertens de birbirini tamamlar. Anadolu maçlarında da ikisi oynar
müthiş transfer
ardanın futbol zekasına hayranım
Gedson-Musrati-Joao üçlü kurgu fena değil gibijk joao marioyu alıyormuş
Benfica ile kartal sembolünden gelen bir bağ var aralarında herhalde.Gedson-Musrati-Joao üçlü kurgu fena değil gibi
Okan'ın Young Boys Maç'ında Metehan varken stoper olmayan Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu'nun ilk 11'de oynayacağına dair haberler var.Arda hoca da Metehan'ı almak istiyo..Arda hocama iyi bi stoper lazım.
Eyüp kadrosuna bakılırsa sakatlık olmadığı sürece her maç oynar gibiOkan'ın Young Boys Maç'ında Metehan varken stoper olmayan Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu'nun ilk 11'de oynayacağına dair haberler var.Arda hoca da Metehan'ı almak istiyo..
bunu oyun kurucu sol kanat gibi kullanacaklar sanırım, arkasına atletik sol bek bakıyorlarmışGedson-Musrati-Joao üçlü kurgu fena değil gibi
TRT Spor
Salih Özcan taş gibi orta saha net gelmesini isterim en azından sertlik ve direnç katarSalih için bu söylenen bu yorumlar Kaan içinde söylendi. O dönem Kaan'ın gelmesi gerektiğini söylemiştim. Şimdi de Salih gelmeli diyorum.
ne alaka ya?Yahu reis Allah aşkına hala en iyi kadro falan demeyin.İsimlerede takılı kalmayın.
Şu an için karma yapsan gözü kapalı
Sanchez
İcardi
Torreira yı alırım..
İsimlere bakılmaksızın çok göreceli bir kavram bu.
Seneledir şampiyon oluyoruz gelirler projeler falan diyoruz.
Ama şu durumda bu çapsız fbjk kadrosundan net üstünüz diyemiyoruz.
Çünkü bizim başımızdaki çapsızlarda işte sizin gibi düşünüyor.
Bu çapsızlar orta saha almazlar.Çünkü okan buruk hala inat ediyor ve görmüyor.Köhnün nasıl bir futbolcu olduğunu görmek için bizde oynaması gerekiyormuş.Bende yaparım bu teknik adamlığı ve scoutingi..
Göz göre göre başarısızlığa sürüklüyorlar bu klübü..
bıktık trollüklerinizden cidden
Rafa kanat gibi düşündüm ama böyle de olabilir tabi üstadbunu oyun kurucu sol kanat gibi kullanacaklar sanırım, arkasına atletik sol bek bakıyorlarmış
Kanks sen niye he garip isimli topculari öneriyon yav. Mike, gregor, zargana falanBizim sol kanada Mike Tresor'u satın alma opsiyonuyla kiralamamız gerek..