Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol stopere hermosa, sol beke kiralık birisi , ortasahaya veya on numaraya pl de büyük takımların düşünmediği bir kiralık opsiyonlu oyuncu hadi inşallah

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah ya hadi fbyi geçtim açlıktan ağzı kokan, taraftar gücü bile olmayan fakir takım, yeni burak elmas diye bahsettiğimiz adam başkanlığında sürekli transfer yapıyor.Ne gelirleri var ne bir haltları biz gelir rekoru kirmisken bile limit falan diyorlar , ulan bu limit bir bize mi var anasını satayım yeter ama artık ya.Adamlar bizim yaz transfer don3mi harcadığımız parayı devre arası harcadı üstüne yazın da harcıyor.Bizim yönetim ve hoca sabote mi etmek istiyor takımı ne yapıyor acaba.Bir tane top taşıyan orta saha en kötü kiralasak aman çok güçlü oluruz kafasında falanlar mi ya yeter artık.Harbiden yatacak yeriniz yok , en ufak sıkıntıda da taraftara sallarsiniz anca.50 tane adam vardır en az sadece maaşını ödeyip kiralayabilecegin.Yaziklqr olsun valla yazıklar olsun cidden

Ben Süheyl Batumu destekliyordum seçimde de bu arada çünkü Ünal Aysal en azından gider alırdı adam.Erden Timur övüluyor 7/24 ama seçim dönemi konuşmayıp seçim sonrası konuşarak bize en büyük kötülüğü kendisi yaptı bu arada.En azından başkan değişirdi belki açıklama yapsaydı.

Yahu reis Allah aşkına hala en iyi kadro falan demeyin.İsimlerede takılı kalmayın.

Şu an için karma yapsan gözü kapalı
Sanchez
İcardi
Torreira yı alırım..
İsimlere bakılmaksızın çok göreceli bir kavram bu.

Seneledir şampiyon oluyoruz gelirler projeler falan diyoruz.
Ama şu durumda bu çapsız fbjk kadrosundan net üstünüz diyemiyoruz.
Çünkü bizim başımızdaki çapsızlarda işte sizin gibi düşünüyor.

Bu çapsızlar orta saha almazlar.Çünkü okan buruk hala inat ediyor ve görmüyor.Köhnün nasıl bir futbolcu olduğunu görmek için bizde oynaması gerekiyormuş.Bende yaparım bu teknik adamlığı ve scoutingi..
Göz göre göre başarısızlığa sürüklüyorlar bu klübü..
ne alaka ya?
bir kelime öğrenmişsin çapsız çapsız diye.
önce uslubunu düzelt.

ben takviyeye gerek yok mu dedim?
bazen kadro derinliği için bile takviye gerekir.

muslera
nelsson
sanchez
torriera
barış
icardi

bu adamları rakip takımdan hangi mevkidaşı kesebilir söyler misin? hepsi de fbjk'ye gittiği an ilk onbir olur mevkilerinde.

ee ben ne diyorum zaten? min 5-6 oyuncu ligin mevkisindeki en iyi oyuncuları diyorum. ligin en iyi onbirini tamamen gslı oyunculardan kurarsın demiyorum.

en iyi onbire 6 oyuncu sokuyorsan, matematiksel olarak ilk onbir açısından en iyi kadro sendedir.

alternatif oyuncu olarak da,

ziyech, zaha, batsuai, aktürkoğlu bunlar boş topçular mı?

eminim ki gabriel sara da bu sıralamada yer bulacaktır kendine.

gs'ın elbette ki transfere ihtiyacı var. bek ve orta saha. ancak yine de kadro mevcut oyunu oynayacak kadar kötü değil. fb'den de bjk'den de iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt