Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşten kalkıp post atana kadar herifle ilgilerinin olmadıklarını açıklamışlar.
ADADADAAAS

Senin Okan hocaya desteğin temsili reis yav :D
Resim

Senin Okan hocaya desteğin temsili reis yav :D
Resim
Hocam sanki biz eleştirmiyoruz dusunce belirtmiyiruz gibi gördün değil mi yapmasınlar diye düşüncemi de belirtiyorum gerçi pek dikkate alacak empati olacağını zannetmiyorum. Noldu bak savunuyorduj derler savundugumuz sey saldirganca bos bos yorum olmamasi halbuki. Bunlar çünkü burası gs her şey bana hak mantigi her şeyi derim mantigi . Sonra adam insan gibi düşüncesini yazılmış yorumlara karizmalandiniz diyor sanki biz görüş sunmaya karşıyız gibi bir de yanlış yorum ama yersiz ozguven ile yorumluyor . Ben de en azından yarın sara mertensten biri oynayabilir daha mi iyi olur onu da hesaba kat hocam diye şimdiden yazıyorum zira karşıdakinin niyet kötü takım dan ziyade kendisi saldırgan olsun yeter .

3 m euro kazanıyor, istanbul boğaz çevresi 10 numara gece kulüpleriyle dolu 10 numara 5 yıldız partilemeler varken max 1.5 m euro kontrat bulacağını bilen bi adam harbi niye gitsin. 5 m euroyu cebine koyarsın gider o başka
Taraftarın Kerem e yaptğığı baskının yarısını bu herife yapsaydı keşke

Okan hocanın da rehavetden çıkması lazim gereksiz eleştiriliyormus gibi davranıyor ama Prag dan son 20 dk 3 gol yeyip eleniyorsun elenecegin takım mi hayır fb ye 10 kişi kalmasına rağmen yeniliyorsun yenilecegin takım mi hayır kendi evinde berabere kalsan sampiyonsun bjk den süper kupa finalinde 5 yiyorsun yenilecegin takım mi hayır o zaman hoca şampiyonluklar bazı şeyleri golgelememeli.Durduk yere kalkil yonetimi savunuyorsun taraftar arkandayken.

Hocam sanki biz eleştirmiyoruz dusunce belirtmiyiruz gibi gördün değil mi yapmasınlar diye düşüncemi de belirtiyorum gerçi pek dikkate alacak empati olacağını zannetmiyorum. Noldu bak savunuyorduj derler savundugumuz sey saldirganca bos bos yorum olmamasi halbuki. Bunlar çünkü burası gs her şey bana hak mantigi her şeyi derim mantigi . Sonra adam insan gibi düşüncesini yazılmış yorumlara karizmalandiniz diyor sanki biz görüş sunmaya karşıyız gibi bir de yanlış yorum ama yersiz ozguven ile yorumluyor . Ben de en azından yarın sara mertensten biri oynayabilir daha mi iyi olur onu da hesaba kat hocam diye şimdiden yazıyorum zira karşıdakinin niyet kötü takım dan ziyade kendisi saldırgan olsun yeter .
:D
cennet-mahallesi-yunus-1.webp

Kafam yandı

Bu nası mesaj olum

Taraftarın Kerem e yaptğığı baskının yarısını bu herife yapsaydı keşke
Adama karşı 1 tane olumsuz tweet göremedim harbi. Kerem aşağı kerem yukarı, ya da sergionun takımda olduğunu unuttu millet herhalde. Böyle işine saygısı olmayan adamlara baskı yapılsın. Herif saçma sapan ağırlık çalışması yüzğnden memesini kopardı, iş göremez hale geldi 3 m euroyu kazanmaya hala devam ediyor

Adama karşı 1 tane olumsuz tweet göremedim harbi. Kerem aşağı kerem yukarı, ya da sergionun takımda olduğunu unuttu millet herhalde. Böyle işine saygısı olmayan adamlara baskı yapılsın. Herif saçma sapan ağırlık çalışması yüzğnden memesini kopardı, iş göremez hale geldi 3 m euroyu kazanmaya hala devam ediyor
öncelik sıralamasını yapmamız lazım taraftar olarak. Bu herif full zarar, Cicaldau dönerci açtı herhalde bu arada hiç piyasada yok.

Herkes kerem mi knk sergionun yuzune tükürsem eliyle yüzünu siler, Yarabbi şükur der yav :asd:

Reis, foruma değer kattığını düşünüyorum. Korkum, Okan hoca kovulursa senin de takımımızı bırakıp, forumdan ayrılıp başka bir foruma gitmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt