Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
(Tuchel)baya iyi tdler bosta (xavi ...)
3 m euro kazanıyor, istanbul boğaz çevresi 10 numara gece kulüpleriyle dolu 10 numara 5 yıldız partilemeler varken max 1.5 m euro kontrat bulacağını bilen bi adam harbi niye gitsin. 5 m euroyu cebine koyarsın gider o başkaOlivieranın haberi vardır inş.
çöp(Tuchel)
Senin Okan hocaya desteğin temsili reis yav
![]()
Hocam sanki biz eleştirmiyoruz dusunce belirtmiyiruz gibi gördün değil mi yapmasınlar diye düşüncemi de belirtiyorum gerçi pek dikkate alacak empati olacağını zannetmiyorum. Noldu bak savunuyorduj derler savundugumuz sey saldirganca bos bos yorum olmamasi halbuki. Bunlar çünkü burası gs her şey bana hak mantigi her şeyi derim mantigi . Sonra adam insan gibi düşüncesini yazılmış yorumlara karizmalandiniz diyor sanki biz görüş sunmaya karşıyız gibi bir de yanlış yorum ama yersiz ozguven ile yorumluyor . Ben de en azından yarın sara mertensten biri oynayabilir daha mi iyi olur onu da hesaba kat hocam diye şimdiden yazıyorum zira karşıdakinin niyet kötü takım dan ziyade kendisi saldırgan olsun yeter .Senin Okan hocaya desteğin temsili reis yav
![]()
Taraftarın Kerem e yaptğığı baskının yarısını bu herife yapsaydı keşke3 m euro kazanıyor, istanbul boğaz çevresi 10 numara gece kulüpleriyle dolu 10 numara 5 yıldız partilemeler varken max 1.5 m euro kontrat bulacağını bilen bi adam harbi niye gitsin. 5 m euroyu cebine koyarsın gider o başka
Oyuncu degil de sonra tatmin ol . Para verdiğimiz her hizmette her küstahlık hakkımız düşüncesiyle yaşa gelişim de dursun devam böyleŞimdi de üsluplandım
Hocam sanki biz eleştirmiyoruz dusunce belirtmiyiruz gibi gördün değil mi yapmasınlar diye düşüncemi de belirtiyorum gerçi pek dikkate alacak empati olacağını zannetmiyorum. Noldu bak savunuyorduj derler savundugumuz sey saldirganca bos bos yorum olmamasi halbuki. Bunlar çünkü burası gs her şey bana hak mantigi her şeyi derim mantigi . Sonra adam insan gibi düşüncesini yazılmış yorumlara karizmalandiniz diyor sanki biz görüş sunmaya karşıyız gibi bir de yanlış yorum ama yersiz ozguven ile yorumluyor . Ben de en azından yarın sara mertensten biri oynayabilir daha mi iyi olur onu da hesaba kat hocam diye şimdiden yazıyorum zira karşıdakinin niyet kötü takım dan ziyade kendisi saldırgan olsun yeter .
Kafam yandıHocam sanki biz eleştirmiyoruz dusunce belirtmiyiruz gibi gördün değil mi yapmasınlar diye düşüncemi de belirtiyorum gerçi pek dikkate alacak empati olacağını zannetmiyorum. Noldu bak savunuyorduj derler savundugumuz sey saldirganca bos bos yorum olmamasi halbuki. Bunlar çünkü burası gs her şey bana hak mantigi her şeyi derim mantigi . Sonra adam insan gibi düşüncesini yazılmış yorumlara karizmalandiniz diyor sanki biz görüş sunmaya karşıyız gibi bir de yanlış yorum ama yersiz ozguven ile yorumluyor . Ben de en azından yarın sara mertensten biri oynayabilir daha mi iyi olur onu da hesaba kat hocam diye şimdiden yazıyorum zira karşıdakinin niyet kötü takım dan ziyade kendisi saldırgan olsun yeter .
Adama karşı 1 tane olumsuz tweet göremedim harbi. Kerem aşağı kerem yukarı, ya da sergionun takımda olduğunu unuttu millet herhalde. Böyle işine saygısı olmayan adamlara baskı yapılsın. Herif saçma sapan ağırlık çalışması yüzğnden memesini kopardı, iş göremez hale geldi 3 m euroyu kazanmaya hala devam ediyorTaraftarın Kerem e yaptğığı baskının yarısını bu herife yapsaydı keşke
öncelik sıralamasını yapmamız lazım taraftar olarak. Bu herif full zarar, Cicaldau dönerci açtı herhalde bu arada hiç piyasada yok.Adama karşı 1 tane olumsuz tweet göremedim harbi. Kerem aşağı kerem yukarı, ya da sergionun takımda olduğunu unuttu millet herhalde. Böyle işine saygısı olmayan adamlara baskı yapılsın. Herif saçma sapan ağırlık çalışması yüzğnden memesini kopardı, iş göremez hale geldi 3 m euroyu kazanmaya hala devam ediyor
Herkes kerem mi knk sergionun yuzune tükürsem eliyle yüzünu siler, Yarabbi şükur der yavAdama karşı 1 tane olumsuz tweet göremedim harbi. Kerem aşağı kerem yukarı, ya da sergionun takımda olduğunu unuttu millet herhalde. Böyle işine saygısı olmayan adamlara baskı yapılsın. Herif saçma sapan ağırlık çalışması yüzğnden memesini kopardı, iş göremez hale geldi 3 m euroyu kazanmaya hala devam ediyor

tükürmedik ki hiçHerkes kerem mi knk sergionun yuzune tükürsem eliyle yüzünu siler, Yarabbi şükur der yav![]()
Reis, foruma değer kattığını düşünüyorum. Korkum, Okan hoca kovulursa senin de takımımızı bırakıp, forumdan ayrılıp başka bir foruma gitmen.Hocam sanki biz eleştirmiyoruz dusunce belirtmiyiruz gibi gördün değil mi yapmasınlar diye düşüncemi de belirtiyorum gerçi pek dikkate alacak empati olacağını zannetmiyorum. Noldu bak savunuyorduj derler savundugumuz sey saldirganca bos bos yorum olmamasi halbuki. Bunlar çünkü burası gs her şey bana hak mantigi her şeyi derim mantigi . Sonra adam insan gibi düşüncesini yazılmış yorumlara karizmalandiniz diyor sanki biz görüş sunmaya karşıyız gibi bir de yanlış yorum ama yersiz ozguven ile yorumluyor . Ben de en azından yarın sara mertensten biri oynayabilir daha mi iyi olur onu da hesaba kat hocam diye şimdiden yazıyorum zira karşıdakinin niyet kötü takım dan ziyade kendisi saldırgan olsun yeter .