Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci sayısı her hafta değişiyor. Muthis ülke.

Fatih hocamın yarım sezonluğuna gelmesine onay veriyorum fazlası olmaz ama sadece yarım sezon sonra danışman s.d filan olur.

Toreira sara
Bats icardi

2.dk da kontradan golü yersek bu aleni kerizliğin hesabı kim tarafından nasıl verilecek

Biri söylesin

Geçersek banlanıyorum
fake-tears-fake-cry.gif

Forumu 6 aylığına sametten kurtarıyorum. Hayır dualarınızı beklerim.

Şikeciler, kaç gün geçti ferdinin rakamları açıklamadı, fazla göstermek için manipülasyon peşindeler anlasilan yine

Hocam da biliyor biz de biliyoruz anadolu maçlarında sara mertens diğer maçlarda bir orta saha ve yanında sara ya da mertens olacak

Tüm suç fener medyasının yani. Kabak gibi ortada bir transfer sorunu var. Yarın sahaya as olarak çıkabilecek 2 oyuncu daha geçen hafta gönderilecekler listesindeydi. Bir tanesini hocan küstürdü.
Kadronda 2 tane ne olduğu belli olmayan oyuncu var.
Yaz kapında ısrarla oynatıp lig başlayınca oynatılmayan bir yusuf sorunu var.

Beklerden birisi çubuk kraker paketinden çıkmış gibi diğerini de satıyordun(ki beyde de böyle bir hikaye dönüyordu inşallah sonu bey gibi olur)
Yaklaşık 7 aydır forma giremeyen kas yığını bir stoperin var her maç penaltı yaptırması da cabası. Üzerine 21 yaşındaki stoperini de komik paraya sonradan güya %50 farkla sattın.

Sıkıntı fener medyası yani.

Geçen sene bu sorunlar yokuydu Apo’nun beli 6 aydır dönmüyor zahayı herkes asıp kesiyordu şimdi kıymete bindi adam benim kadar burada zaha savunan olmamıştır Yusuf demir oynatınca sorunlar çözülecekse direkt 11 başlasın bu saydığın sorunlar 2 senedir var bu takımda 3-4 hafta sonra bu takım toparlanmaya başladığında bu gün asıp kesen taraftar en büyük destekçisi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt